AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Dalili Dragojević:

Da li smatraš da te Dejan i dalje gleda istim očima i na isti način - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi mi iskreno oprostio, da kada bi popričala sa njim, ali od toga nema ništa. To sam pričala u svađi sa Filipom. Sam je rekao da bi mi oprostio da odem negde na godinu dana i da ne zna šta se dešava, a da mu ispričam sve - rekla je Dalila.
Sve neke situacije ja predosećam, meni je najteže kada se oni svađaju, ja bih najviše voleo da se oni vole. Ja ne bih želo da mi ona priđe, a da ja to pogrešno protumačim. Ima još situacija koje sam video na snimcima i da nisam komentarisao. Da, vređa me dodatno. Stvarno me je sramota dok ide ova tema, stavio bih kapuljaču i pocrveneo bih. Ne znam šta se dešava u tuđim glavama, ali znam tuđe mišljenje. Naravno da greši - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ne greši. Možda je ne bi odveo na žurku, ali bi pričali i produžilo bi sve to agoniju koja se zove brak, izmučili bi se i izmaltretirali. Do trenutka dok ne dobije potvrdu da su imali se*s, on će gajiti tu neku nadu. Jednostrana primena ljubavi, ali mislim da bi Dejan popustio, razgovor bi potrajao. On sada hrabri sebe, i treba, ali sam apsolutno siguran - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je sledeći dobio reč:

Dejan proživljava to sve, pa veće poniženje bi bilo da oprosti. To ne dolazi u obzir. Dejan jeste lud, ali nije toliko. Ima slučajeva gde se oprosti, ali ima i gde nema dalje. Bilo je kada sam ja ispričao, jer mi je rekla da mi nikad neće prebaciti, pa eto jeste - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Opraštali su ovde svašta i jeb**i se na metar jedni od drugih. Janjuš je tako oprostio Maji Čorbu, pa su imali se*s, što je još gore - ubacio se Đedović.
Meni je drago da je on krenuo dalje sa svojim životom, tu đuska i sve to - nastavio je Miki.

Sledeći je reč dobio Stefan Karić:

U svakoj svađi koju oni imaju, ja ne likujem da li će neko da bude zajedno ili ne. Što se tiče mene u više situacija sa svađama sa Filipom, ja očekujem da će da mu priđe. Kad je u pitanju Dejan, sve što je do sada radio ponižavao se, tako da mislim da bi i preko ovoga prešao. Pružio bi joj razgovor - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga