AKTUELNO

Provokacije!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su komentarisali odnos bivših bračnih partnera kao i to da li je moguće pomirenje između istih. Voditelj je dao reč Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto sada ne uživa kada si ponižena, da li bi uživala da je obrnuta situacija? - pročitao je Milošević pitanje.
Ne ulazim u to više, ko bi se kako osećao. Sada sam sebi najbvažnija, ja ovde nisam skitnica kako me ovde nazivaju. Prvo sam upoznavala sebe a sada se pronalazim. Šta ti hoćeš? Izvini što mi je ovakva situacija, da nikom ne bude kao meni - Dalila se obratila Miljani koja joj je dobacivala.
Sama si to sebi uradila - dobacivala je Miljana.
Ne zanimaju me drugi ljudi, gledam samo sebe i da meni bude dobro. Potpora mi ne treba, uvek osetim iskrenost kod ljudi, a ovo me ne zanima - prekidala je Dalila Kulićevu.
Ne znam zašto me vređaš na konto fizičkog izgleda! Ja ću usta da izvadim a ti nikada nećeš da izvadiš tu zlobu, budi onakva kakva si zaista! Dejan te je izveo na pravi put ali si opet skrenula - nastavljala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću mnogo jača i izaći ću kao pobednik, mene ovo ne množe da poremeti. Ne zanima me da li će neko nešto da kaže, Matora, Luks, Anđela i još par njih su uvek tu. Oni su me nasmejavali i brisali mi suze, to mi je jedino važno. Miki mi je dao hiljadu dinara za kocku, sada mi prilaze ljudi koje nisu bili tu. Uvek osetim kada je iskreno. Sale koji je spavao i prilao sa mnom, Gruja koji je ostao u vešeraju - smejala se Dalila.
Gurja je došao u krevet, rekao onako nenormalan i pijan. 'Ja bih prešao sad tamo u krevet, da li je to ispravno?', rekla sam mu da je baš našao crkvu kojoj će se Bogu moliti. Rekla sam da vidi šta se meni desilo, ali ako misli da je emocija jača od kalkulacije neka ide. Ustao je, tražio je nešto a nije ni znao šta... Ova sezona, koliko god da je teška ima i smešnih situacija - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga