AKTUELNO

Provokacije!

Nakono rasprave ispred Bele kuće, Dalila i Car su nastavili obračun u dnevnoj sobi. Ona je provocirala svog bivšeg dečka koji joj ni ovoga puta nije ostao dužan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatelju moj, ne misli o njoj - smeškala se Dalila.
Voleo bih da sam Dejan. Znaš kako sa mnom zajebancija prolazi, tako da te ceo život glava boli. Kad je neko dobar sa mnom to je ljubav i zaštita 24 sata, ali meni kad se radi iza leđa, onda je šou. Meni si dokazala koliko sam bitan, nju je mogao da je*e ko je hteo i Karić i Osmakčić - rekao je Car.
Ne možeš ti mene više da isprovociraš, da se razumemo. Samo vređaj, posle nemoj da se čudiš kada dolaze pitanja. Sve radi samo nemoj da mi bacaš stvari pošto sam bukvalno ostala bez ičega - smejala se zadrugarka.
Videćeš kako će meni parfemi doći - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se ja nerviram - nastavio je Car.
Ja te volim, volim te - smnejala se Dalila.
Sad ćeš da vidiš šta je ljubav, šta je osveta - rekao je Car.
Ja te volim, najviše na svetu te volim., Spremna sam da umrem za tebe, ali za ovo što si mi uradio neću ti nikada oprostiti. Sad bih te poljubila, sad bih imala se*s sa tobom, sad bih te izludela da ne znaš gde si, ali neću, ne mogu da ti oprostim. Ja ga volim, Sale, nikada ovako nisam volela, ali sve ovo što radi - radi protiv sebe - provocirala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga