AKTUELNO

Tenzija ne jenjava!

U toku je emisija "Narod pita". Pušten je prilog o svađi Kristijana Golubovića i Mišela Gvozdenovića.

Odvratno, ružno, šta reći. Ne znam čemu ovoliki bes, da vređa, da pominje moju porodicu, bilo pa prošlo - rekao je Mišel.
Bilo prošlo, on te kanalio, pljuvao te najstrašnije, a mene je*eš celo veče? Gde su ti bila muda ovde da ih pokažeš? Nerviraš me, sada si pi*da, pljuje te vređa i bilo pa prošlo, a mene celo veče ovde za*ebavaš! Jel ste vi mene zvali da me on vređa u ovom studiju, kome rade dve moždane vijuge? - rekla je pevačica.
Ti si po meni pljuvala, sve sam ja vas pustio. Šta tebe briga, šta ste dobili vi što ste me pljuvali? Ništa! - ubacio se Mišel.
Ništa vala nisam dobila, samo nešto malo sitnog novca da kupim deci lekove kako je tvoja majka rekla! Sram te bilo, nemoj da lažeš na televiziji, jel te nije sramota? Daj, ne jedi go*na! - vikala je Erićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu su ovi ljudi što kažeš da si ženomrzac! Zašto Kristijannu nisi rekao šta imaš ili se njemu suprostavio nego meni? Zašto nisi rekao nešto Sandri Rešić? Vi Gvozdenovići samo novac imate! - vikala je Zorica.
Šta tebe boli uvo za Sandru! Mi imamo novac, a ti nemaš ni to! Mi Gvozdenovići imamo i obraz, a ti imaš đon! - odbrusio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si besna, nemaš preča posla, pa pljuješ po meni, za to ćeš da vidiš na sudu! Za sve ćeš odgovarati! - nastavio je pevač.
Jel će i Kristijan da odgovara na sudu? Da li će Sandra Rešić da odgovara na sudu? Ma ajde molim te, ovo je atak na moju inteligenciju! - nervozno je govorila pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebe naučila mnogim stvarima, nisi znao da se ponašaš na sceni nisi znao da razgovaraš - dodala je pevačica.
Čemu si ti mene naučila, gde sam ja a gde si ti? - brecnuo se pevač.
Zabole me uvo šta ti imaš i gde si ti sad, za*ole me za tvoje pare! - viknula je Zorica.
Ne možete vi meni ništa, možete da mi se pljunete pod prozor! Ne znam odakle ti potreba da me blatiš i za bakšiš i za sve ostalo i onda nisam ja to rekla. Malo pre si rekla ako ti progovoriš ko je to rekao da će moja karijera biti gotova, ajde da te vidim, progovorite slobodno - rekao je Gvozdenović.
Neće, jer su pi*ke svi! I ti si tamo unutra ćutao jer si pi**ka - odgovorila je pevačica.
Što me ne bijete, ajde mene može svako da mlati, svi vi koji možete, izvolite. Evo sada smo napolju, nema oduzimanja honorara - prekinuo je pevač.
Malo pre te čovek urniše dvadeset minuta a ti ćutiš, a meni ovde satima govoriš e videćeš ti, ma ajde. Misliš da sam žensko pa da sam glupa, nećeš mi vređati inteligenciju! - govorila je pevačica.
Ma mene ti ne zanimaš. Tebe niko nije vređao i pretio, moj brat je spominjao tebe a ne tvoju porodicu, dok ti sve vreme pominješ i moju porodicu i brata - iznervirano je rekao Gvozdenović.
Ne mogu više da te slušam, ma jedi bre go*na!- rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću sada reći javno, ja se plašim za svoju bezbednost! Svima želim kostolomca kao što je Saša Gvozdenović! - nastavila je Erićeva.
Jel tebi pretio? Jel spominjao tvoju decu? Jel si videla to lomljenje? - pitao je Mišel.
Nisam, nije mi pretio. Ali nisi ni ti video da se razumemo a braniš ga, kako te nije sramota! - govorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ajde ti ispričaj sve što znaš, ja uopšte nisam osoba za koju me smatrate, evo Zorica Erić zna više o meni, sada je dobro slušajte - rekao je Mišel.
Jedi bre go*va - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga