AKTUELNO

Sve karte na sto!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i više nego aktuelne zadrugare, bivši pračni par Dragojević, Dalilu i Dejana. Usledila su pitanja sa društvene mreže Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja zadrugarka ti je najdraža?

Sandra Rešić.

Koje je tvoje mišljenje o Sandri?

Sandra je osoba koja je uz mene bila u najtežim situacijama, to je bila subota, nedelja, dva kada sam plakao možda najviše u životu. I dan-danas je uz mene, pomognemo jedno drugome u svakoj sitauciji. Ne bih mogao da budem u vezi sa njom, kao ni sa bilo kojom drugom osobom trenutno, za dalje ne odgovaram. Da li će se dogoditi neka kombinacija, radim na tome, balansiram sve odnose u kući - priča Dejan.
Jedva čekam da te vidim u tim odnosima! Kao što si ti gledao mene - rekla je Dalila ushićeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da si mlad ušao u brak?

Da.

Da li još uvek voliš Dalilu?

Ne mogu da kažem da je volim, ali da imam osećanja, imam. Kad kažeš da voliš nekog, to znači voleti ga celokupnog. Ne mogu da kažem da je ne volim, i dalje imam osećanja prema njoj, a to je svaki put kad me strefi u "Zadruzi". Nisam imun na nju skroz, i dalje imam to nešto što me boli u grudima - priča Dragojević.
Ne laži, bre, priznaj da me voliš - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si srećniji kao slobodan muškarac ili dok si bio u braku sa Dalilom?

Bio sam srećniji kada sam bio u braku, zato što sam iskusio nešto smatram da se ne bi moglo iskusiti u slobodi ili pre toga - priznao je Dejan.
Bravo, konačno neka istina - kaže Dalila.

Da li misliš da ćeš sad moći da se pomiriš sa majkom, sestrom, bratom i bakom?

To su stvari koju ću rešvati tek posle rijalitjja, opet sam rekao, za to ostavljam prostor, zato što su neke stvari koje su izrečene prema meni i koje su urađene, to su stvari koju ću morati sam da rešim sa njima. Sve što je bilo izgovoreno za moj odnos sa Dalilom me ne interesuje - otkrio je Dejan u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.