AKTUELNO

Ekipa emisije "Premijera vikend specijal" priredila je nešto što se nije viđalo na ovim prostorima.

Televizija Pink u sezoni 2016/2017 u programsku šemu uvrstila je emisiju „Premijera vikend specijal“ koja se već godinu dana emituje uživo, nedeljom od 14 h. Voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović za godinu dana emitovanja dvočasovne emisije ugostili su preko 50 javnih ličnosti iz sveta muzike, glume i sporta.

Iz nedelje u nedelju tokom 365 dana emitovanja rejting ove emisije bio je sve veći, a publika je navikla da nedeljni ručak provodi uz emisiju koja pored zabavnih vesti gledaocima donosi i servisne informacije kroz uključenja reportera sa različitih lokacija.

Foto: TvPink Printscreen

U nedelju su na nesvakidašnji način proslavili godinu dana emitovanja, naime, ekipa je svoj studio preselila u Staru Pazovu u dom Svetlane Seke Aleksić i time po prvi put u Srbiji gledaocima ponudila nešto sasvim drugačije. Emisiju emitovanu u nedelju 30. 07. pratio je svaki drugi građanin Srbije, ali i veliki broj ljudi iz Crne Gore, Bosne, Austrije, Australije, koji su se tokom živog programa javljali putem društvenih mreža.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Urednik emisije „Premijera Vikend Specijal“, Ognjen Nestorović, zadovoljan je prvom sezonom emisije koja se emitovala uživo i tokom novogodišnjih, božićnih i uskršnjih praznika, te i zbog toga što je postala omiljena emisija kako gledalaca tako i javnih ličnosti i najavio da će druga sezona sa sobom doneti i male izmene.

Foto: TV Pink

Posle spektakluarnog živog programa, kojim smo se na neki način upisali u istoriju, prvu sezonu naše emisije završavamo 6. avgusta, uživo, ali iz našeg klimatizovanog studija - rekao je Ognjen Nestorović koji je otkrio i da će naredne nedelje u studio doći Rada Manojlović i Nikolija Jovanović, kao i da će reporterka Katarina Nikolić posetiti dom Radiše Trajkovića Đanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DA LI ĆE ONA BITI NOVI ČLAN ŽIRIJA? Seka progovorila o učešću u Pinkovim zvezdama! (FOTO)

Pink.rs

#Premijera

#Televizija Pink

#emisija

'