AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera-Vikend" specijal.

Idealan način da dočekate prvi dan jula je uz kanal TV Pink, jer vas očekuje novo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal".

Severina Kojić objavila je novu pesmu, i to duetsku sa superfinalistom najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Ljubom Stankovićem. Pesma nosi naziv "Tutorial", a šta je njen tutorijal za ljubav otkriva uživo u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Instagram

Odmah po završetku rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruga", trećeplasirana Teodora Džehverović je odmah počela da radi, te vas u nedelju u 20 časova očekuje premijera njene nove pesme. Ona će gostovati u studiju i predstaviti novu pesmu, koja će bez sumnje biti veliki hit, ali će sumirati i utiske o svom učešću u "Zadruzi".

Foto: Pink.rs

Očekuje vas odlična zabava jer će Ognjen Nestorović nedeljno popodne provesti sa voditeljima jutarnjeg programa "Novo jutro", Deom Đurđević i Predragom Sarapom, koji će komentarisati aktuelne priče.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Videćete i izveštaj sa koncerta Dina Merlina u Kragujevcu, a saznaćete zbog čega je ipak koncert Zdravka Čolića u Kruševcu događaj nedelje.

Jul ćemo započeti spektakularno, zato budite uz "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 1. jula tačno u 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dea Đurđević

#Dino Merlin

#Ljuba Stanković

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#Premijera-Vikend specijal

#Severina Kojić

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#Zdravko Čolić

#emisija

'