AKTUELNO

Ekskluzivni prilog iz emisije "Premijera - Vikend specijal".

Novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić posetio je Severnu Makedoniju i na početku nove sezone vaše omiljene emisije o poznatima pripremio ekskluzivni prilog o Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, koji je nedavno uhapšen i osumnjičen za iznuđivanje novca. U prvom delu priloga njegovi sagovornici otkrili su mu mnoge detalje, a vest o tome možete pročitati klikom OVDE.

Foto: TvPink Printscreen

I u nastavku priloga Nemanjina sagovornica bila je glavna i odgovorna urednica tamošnjeg lista Ivona Tasovska, a njih dvoje našli su se u blizini privatne klinike čiji je vlasnik bio Jordan Orce Kamčev, za kog se Boki sumnjiči da ga je reketirao.

To je najveća privatna klinika u Makedoniji, u vlasništvu Orka holdinga, čiji je vlasnik do nedavno bio reketerani biznismen (Jordan) Orce Kamčev, koji je prijavio taj reket i otkrio najveću korupcijsku aferu, u koju su, kako sam rekla, umešane sudije, tužioci, političari zajedno sa Bokijem 13. Boki 13 je iznuđivao pare od njega - započela je Ivona, pa nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Famozni Luj Viton reket, milion i po eura u apoenima od 10 evra, pa one ženske ruke koje broje te pare, pa specifikacija para se desila u kući vlasnika ove bolnice u čijoj se blizini nalazimo. Problem je, kako je uspeo sve ovo vreme da radi taj nelegalan posao za koje ga sad optužuje Tužilaštvo? Prema svim zvaničnim i nezvaničnim informacijama to je radio mnogim biznismenima. Nije to samo Orce Kamčev. Ono što i makedonska i srpska javnost očekuju, kada se ovaj slučaj bude otvarao, jeste odgovor na pitanja: "Ko je sve njemu pomagao? Zašto su mu političari pomagali? Pare nisu uspeli da vide, a ako su videli, zašto su ćutali?".

Nemanja je zatim posetio porodičnu kuću Jovanovskog, ali njegovi roditelji nisu bili voljni da daju izjave, a zatim se uputio ka luksuznom delu Skoplja u kojem je Boki živeo. Novinarka Aleksandra Timovska mu je dala više detalja o Bokijevom životu u ovom kvartu.

Foto: TvPink Printscreen

On se ponašao sasvim pristojno, pozdravljao se sa zaposlenima, nije pravio buku, osim kad je pravio neke zabave. Ali to je sve rađeno sa najavom, po pravilima koja važe ovde. Čak je išao i na bazen. Nije ga posećivalo puno ljudi, osim najbliži krug prijatelja. Nije imao svoj stan, iznajmljivao ga je. Kako sam čula neke informacije, ovde su stanovi otprilike od 1500 do 2000 evra - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju priloga estradni novinar Zoran Vasilovski Faci, koji radi na televiziji čiji je vlasnik Bokijev otac, ispričao je svoje mišljenje o Bojanu.

Mislim da Boki i u zatvoru ide dignute glave, da se dobro drži, da peva, da nije klonuo, baš naprotiv. Bojan i kad je ušao u zatvor, ušao je dignute glave. Boki je samom svojom pojavom na estradi hteo da bude broj jedan, mislim da je i sad uspeo u tome - zaključio je Faci.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: PONOSNA NA NASLEDNIKA! Severina radi punom parom, zakazala je novu turneju, a evo čemu se NJEN SIN I ONA NAJVIŠE RADUJU! (VIDEO)

M.P.

#Boki 13

'