AKTUELNO

Ne mogu da veruju da je ovakva!

Voditelj Milan Milošević večeras je obavio intervju i sa pobednicima novinarskog žirija poslednje "Zadrugovizije", Zolom, Dinom Dizdarevićem i Markom Osmakčićem.

Miljani sam morao da obezbedim pivo (da bih nastupio). Izvinio sam se, bio sam pod nekim besom. Na kraju se smirilo, nisam joj dao pivo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, mnogo je uvreda na Miljanin račun, ništa ne demantuješ, znači da se slažeš? - rekao je Milan.
Ne slažem se. Ona npr. mene juče ucenjuje da ne učestvujem na Zadrugoviziji, danas na toj DJ bitki. Ja tražim odgovor na prosto pitanje. Zašto će da se oseća bolje ako se to desi? Šta će biti bolje? Nema poente. Ne želim da kažem detalje našeg dogovara, ali je stalno podsećam na to. Želim da izdominiram u nekim stvarima, ne samo da budem kao dečko Miljane Kulić. Imamo neki krucajalni problem, kao da ne želi da me razume, ne znam zbog čega - odgovorio je Zola.
Marko, da li si primetio ljubomoro Zadrugara što ste pobedili? - pitao je Milan.
Samo 3, 4 osobe je reklo da smo pokidali. Očekivao sam Mateja i Fran, sa kojima smo bliski, da nas nahvale. Rekli su da smo bili okej - istakao je Marko.
Pričaju kao imali smo dijaspora nastup, ne sviđa im se taj fah kao. Mi dobijamo 12 poena, skačemo, iza leđa čujem komentare neke - dodao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Primeti se, Miki komentarisao kao seljački i tako - dodao je Osmakčić.
Ja ne mogu da verujem, Miljana... Prvi put da sam se istakao, očekivao da me zagrli, da kaže bravo, srećo... Ništa. U utorak lomimo, pomeramo sve granice gledanosti. Spreman sam, imam neke konstrukcije u glavi. Da malo prozivam neke priče aktuelne. Pokušaću da pričam sa njom. Fali mi njena podrška, da mi da vetar u leđa - rekao je Zola.
Ona kao da je najsujetnija i da najviše zavidi od svih. Najteže joj je bilo - dodao je Marko.
Rekla nam je da nećemo da imamo ni tri poena, čestitala tako što je pružila ruku - nadovezao se Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.