AKTUELNO

Ne mogu da ga smisle!

Na kauču u dnevnoj sobi, sedeli su Ana Spasojević i Marko Osmakčić, pa su se dotakli Mensura Ajdarpašića, njegovog lika i karaktera.

Foto: TV Pink Printscreen

On svuge pokušava da izglumi žrtvu, ne samo sa Milicom. Mina od njega nije mogla da se našminka. Jednom je pogledala u tuđe patike, on je odmah digao frku. Laže, Milica je dolazila kod mene, davala sam joj hranu - rekla je Ana.
Mina je mlada jeb**e, izgleda kao žena od 28 godina, zato što je tako zrela. Znaš li kad joj je rođendan - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se setim...Spustila sam loptu, ali ono pravljenje žrtve da si gladan...Nije to problem, dao bi mu da dođe i da ti traži hranu a da je gladan - nastavila je Ana.
Ja sam uzeo dve pice sa razlogom. Jednu ćemo Viki i ja. Prvu smo podelili, a drugu smo odneli Mikiju. On je tada skočio i rekao da ne može to tako - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se prva ne slažem sa time da svi uzmete picu celu, jer bih ja ostala gladna da nije Mateja nije uzeo, ali nebitno. Uglavnom, on nema pravo glasa što se toga tiče, jer on prvi skače za cigare, a ne puši..Pa ne može tako, mi što smo sitni da ne jedemo, a vi da dobijete više. To je moj deo, ne jedem ja ništa tuđe, ali on za te neke stvari nema pravo glasa - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić

#Ana Spasojević

#Mensur Ajdarpašić