AKTUELNO

Ne mogu da veruju šta reper radi.

Sanja Stanković i Sandra Rešić su imale duboki razgovor o ljubavi prema roditeljima, a Sanja je otkrila pevačici koliko je zamerila Jovani Tomić Matoroj što je pominjala njenu majku u negativnom kontekstu. Zatim su se dotakle toga što se Nenad Aleksić Ša okrenuo protiv svojih roditelja zbog toga što ne podržavaju njegovu vezu sa Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvi god da su naši roditelji, oni su naši roditelji. Ja znam šta sam prošla sa mojom mamom. Ako sam ja prešla preko nekih stvari, zašto ona (Matora) ima potrebu da priča neke stvari, to je ružno - govorila je Sanja.
Ja to ne volim. Ovo što Ša priča... Ja imam drugove i drugarice, koje je život naterao na paklene odnose, nikad nisam čula da onako kaže. Imam drugaricu koja samo živi sa tatom i sestrom, mama joj je tu, nije preko sveta. Ona kaže da ne zna šta je mama, ali nikada nije rekla uvredljivu reč za mamu - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama je morala da bira, ili da preživimo ili da mi se posveti maksimalno. Ja to tek sada razumem, tu roditeljsku ljubav nisam imala. Ali nikad nisam javno pljunula po svojim roditeljima, a mogu da ispričam svoju tužnu životnu priču. Zamisli da kažem mami: "Nemoj ja da progovorim o tvojim izborima" - pričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.