AKTUELNO

Nikad burnija noć je iza nas!

Sinoć je u Beloj kući, kao i svake srede, bila održana emisija "Pitanja gledala". Kroz ovu noć vas je vodio voditelj Milan Milošević koji je zadrugare suočio sa svim situacija od kojih oni pokušavaju da se sakriju.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom početku emisije, Filip Car je šokirao sve gledaoce kao i ukućane kada je otvoreno rekao šta misli o razvodu Dalile Dragojević i njenog supruga Dejana Dragojevića:

Mislim da to nije dobro, da treba vani da se konsultuje sa advokatom, Dejanom, porodicom. Nisam upućen, ali mislim da treba da sačeka. Advokati, izlasci, potpisivanja, da još se dešava još taj pritisak. Rekao sam joj da je ishitrena reakcija, da ja to ne bih radio ovde. Čemu još i to? Napolju, mirnim putem, biće joj hladna glava, videće kako da rešava neke stvari. Odlučuje sama za sebe, ali mislim da se oboje slažu da nije to za ovde - rekao je Car.

Milan je postavio Dalili i Filipu pitanje koje je totalno promenilo atmosferu u Beloj kući. Naime, njih dvoju su progovorili o svojim vrelim akcijama iz hotela, a onda je ustao Dejan i sve ostavio bez dana kada je dao svoj sud o ovoj situaciji.

Sve neke situacije ja predosećam, meni je najteže kada se oni svađaju, ja bih najviše voleo da se oni vole. Ja ne bih želo da mi ona priđe, a da ja to pogrešno protumačim. Ima još situacija koje sam video na snimcima i da nisam komentarisao. Da, vređa me dodatno. Stvarno me je sramota dok ide ova tema, stavio bih kapuljaču i pocrveneo bih. Ne znam šta se dešava u tuđim glavama, ali znam tuđe mišljenje. Naravno da greši - rekao je Dejan.

Dejan je sinoć dobio pitanje vezano za novu ljubav u "Zadruzi", pa otkrio da li je spreman za ovaj korak:

Ne, ne pada mi na pamet da ulazim u vezu i da se zaljubljujem, ne želim da vezom sebe ponovo ograničim i vežem. Sve su mi devojke ovde... Ne znam kako ih nisam primetio prvih mesec, dva. Otvorile su mi se oči, svaka je specifična, sa svakom ću imati neku komunikaciju. Ne mogu da kažem da neću do kraja rijalitija, treba da uđe neka grmilica, da sve grmi. Strast može da se dogodi, to ostavljam posle Nove godine. Ja sam zaboravio i kako se komunicira sa drugim devojkama - rekao je Dejan

Sandra Rešić i Dalila su se našle oči u oči nakon problema koji su imali oko kupovine koja se desila u ponedeljak. Dragojevićka nije želela da produbljuje ovu raspravu, pa je kratko odbrusila.

Dalila je prišla Đedoviću i pitala da li može uzeti jednu pastu na dug, pošto nije imala novca, ja sam joj samo pružila. Jesam dupljak - odgovorila je Sandra.
Ali ja stvarno nisam sa njom u problemu. Sandra sad ima potrebu da govori kako je Đedović bliži sa mnom, nego ona - dobacila je Dalila.

Totalni haos u Beloj kući je izazvalo samo jedno pitanje upućeno Dejanu, Dalila i Filip su doživeli potpuno pomračenje i ušli u ozbiljan sukob, a onda je Car napravio haos i svu ljubomoru prema Stefanu Kariću iskalio kroz gnusne reči:

Ja nemam potrebe da vređam, ja kažem samo jednu rečenicu i to je to. Nema potrebe da je nazivam nekim rečima koje su ovde vbeć izgovorene - rekao je Dejan.
Malo je i bezveze ovo što se očekuje da je*emo mater jedan drugom. Da, kad sam rekao pi*ka i peder, mislio sam i na njega - rekao je Car.
Kako nas može posvađati? Koju pi*ku materinu ti imaš sa njim pričati, na kontu čega? Nemojte vređati mojih osam razreda škole. Ovaj momak ništa protiv mene nije rekao, ali ima prava da bude protivnik tvoje veze - pobesneo je Car na Dalilu.

Miljana Kulić je sinoć suočena sa vrelim plesom njenog dečka Lazara Čolića Zole i Deniz Dejm koji se desio u utorak na žurki. Zola priznao da više neće ići na žurke da bi nastali slični problemi u njihovoj vezi.

Nisam, već nekoliko dana sam napeta. Nisam uopšte lagana. Ja sam osoba koja je izgradila sebe za ovih šest godina, koja nema dlake na jeziku. Smatram da treba da iznosim svoje mišljenje. Ako mi neko vređa majku, da ja mogu nisko da udaram pesmama. Osećam se poniženo. Marko me vređa, govori da sam debela, vređa majku, oca, Zola priča da će sa svima da ima komunikaciju. Car mi je rekao da mi je otac mrtav, a Zola je uzeo njegovo pivo. Iz navedenih razloga koje sam navela, nisam lagana - rekla je Miljana.

Tara Simov je odlučila da raskrinka vezu Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, ušla u žestoku svađu sa njim, pa mu sasula sve u lice.

Treba da je komentarišu, samo na adekvatan način. Ja druge komentarišem na neki najnormalniji način, ja ne biram reči kad nekoga komentarišem, ali pazim kako koga komentarišem. Ne branim nikome da komentariše mene, niti za nju, svi neka je komentarišu, ali da tvrde onakve stvari, za koje ni oni sami ne znaju, još pod onakvim pritiskom... Rekao sam da neću dozvoliti da je vređaju - govorio je Mensur.
Kaži! Evo, ja ću te provocirati i sešću ti na kičmu dok ne kažeš sve što imaš. Nisam ja još ispričala šta si mi pisao. Ja želim da raskinete, da Mensur shvati sa kim je u vezi, a ne zato što ću ja nešto reći. Ti si, Mensure, dobar momak, ali si izgubio kredibilitet - govorila je Tara.

Nakon nikad burnije emisije, Miljana i Zola se popričali na garnituri u dnevnom boravku, te su vrelim dodirima izgladili svoj odnos i odlučili da pređu jedno drugom preko svega.

I ovo veče se završilo intimiziranjem Dalile i Filipa, oni su se u hotelu totalno prepustili strasti, te je Car u jednom trenutku zario svoju glavu u Daliline grudi i poželeo nešto više.

Autor: N.V.

#Car Filip

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Irma Sejranić

#Marko Osmakčić

#Mensur Ajdarpašić

#Milan Milošević

#Milica Veselinović

#Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

#Sandra Rešić

#Tara Simov

#Zadruga - Pitanja gledalaca