AKTUELNO

Šok!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su odgledali klip na kojem je Mateja Matijević rekao Anđeli Đuričić kako ne želi da je zavlači i da neće da bude sa njom. 

Tara Simov je za vreme trajanja video klipa, imala ''polusmešak'' na licu, pa je većini delovalo kao da se sladi situacijom. Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Tare Simov:

Konstantno upoređuješ moj i njegov odnos, sa tvojim i njegovim. Lepo ti je rekao da smo mi bili u vezi sedam meseci. Ne kapiram poređenje veze od sedam dana sa vezom od sedam meseci. Ona ima pravo da se bori, razumem je i nekada meni proradi sujeta. Kapiram da želliš da ga ubediš da ti da drugu šansu, ali izgleda pomalo naporno. Ja sam to uvidela kao svoju grešku u tom nekom mom i njegovom odnosu. Podržavam svaki vid borbe, ali mislim da sam se i ja ponašala ponekad ponizno - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran Pujas je ustao da prokomentariše:

Ajmo reći da mu ljubomoriše...Vidi se iz klipa da njega apsolutno boli briga. Mislim da se Anđela sada pravi da nije zaljubljena, ako se zaljubiš i odljubiš se za tri dana. Mislim da se nije odljubila i da je i dalje zanima Mateja - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Čaprić ustala da prokomentariše:

Očekivala sam zato što Anđela prila sa nama na kafi jutarnjoj i uglavnom pričamo o svemu. Rekla mi je da su se pomirili i da nemaju nikakav kontakt. Ona je do tog trenutka, imala viziju da se bori za njega, ali je tada presekla i rekla da je ne zanima i da neće više to pominjati - rekla je Čaprićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić