AKTUELNO

Šok!

U toku je nastavak emisije ''Gledanje snimaka'', a Ivana Šopić je upravo ušetala u Belu kuću, i najavila sledeći klip u kom su zadrugari imali priliku da vide razgovor između Dejana Dragojevića i Sandre Rešić, u kom su ogovarali Filipa Cara i Dalilu Dragojević.

Prva je reč dobila Sandra Rešić:

Koliko god da sam realna, nema potrebe da ja sad njega potrebe da ga tapšem po ramenu i smatram da mu to ništa dobro neće doneti. Vidim da koliko god negde pokušava, vidim da je jaka. Ona prosto jeste takva i verujem da ima momente kad bi razlupala ovde sve. Mislim da je prirodno da je nekome loše, da priđeš i vidiš kako je. Mislim da psihički stoji po strani....Dalila je vrlo pametan žena i zna ona sve. Ja sam dosta gruba prema njemu kad god mi kaže da je možda pogrešila, ja san mu uvek govorila a šta ako ne. Ne bih volela da je zamrzi, jer iz te mržnje mogu da proiziđu jako loše stvari, ali da se ona prirodno odstrani iz njegovog ljubavnog života, to je ovaj put - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ako je ona sreću našla opet posle? Niti ja znam šta je tačno u njenom srcu niti ona može da objasni kako se oseća. To nije ni osuda ni ništa, nego samo razumevanje - zaključila je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić