AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi zadrugarima postavio pitanja koja ste vi tražili.

Milan je sledeće pitanje postavio Dalili:

Branila si Taru, da li sada vidiš emociju između Mateje i Anđele kao što si bila svedok ljubavi Tare i Mateje - pitao je Milan.
To je trajalo dugo dana, Mateja je rekla da je to bilo na silu. Već sam rekla da je ljubav njih dvoje bila drugačije od ove ljubavi. Bilo je mnogo više ljubavi, žara, plamena. Tara je ovde došla i počela je pričla na početku sezone da se on njoj sviđa i tako dalje, evo i on kaže da je to trajalo četiri meseca. Ne može se nijedna ljubav uporediti, ali smatram da mi još uvek nije odnos kao što je bio sa Tarom - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije prava ljubav ni veza, nema strasti, ni ničega, ona njega uzme za ruku ali nema tu strasti ni ljubavi, ona je skroz kamena. Ja sedim ovde pored Milice i Mensura ali tu ima više ljubavi i ako je MilIca sa njim zbog kadra. Anđela izgleda kao ledena kraljica, Mateja ide srcem više - rekao je Sale Luks.
Mene ne može da poremeti ništa, ja znam kakva je ona i kad šetamo i kad smo u krevetu, a ovo što je Dalila rekla, moram da kažem. Ustajao sam i izričito govorio da neću da budem sa njom. Bitna stvar je ta da smo Tara i ja ušli u vezu četiri meseca nakon početka rijalitija. Ne želim da se poredim sa tim odnosom. Ovde smo tek dvadeset pet dana, prerano je da joj kažem volim te - rekao je Mateja.
Ja sam rijaliti pratila i ranije, znala sam gde ulazim. To što kažu da sam hladna, ja sam takva, u mom kraju su ljudi ovakvi - odgovorila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N. V.

#Zadrugari