AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović, danas se prvi put pojavila pred medijima nakon stravičnog skandala koji se odigrao pre samo nekoliko dana.

Foto: Pink.rs

Naime, njen bivši dečko Kenan Tahirović je fizički nasrnuo na Rialdu, prilikom čega joj je polupao gornju usnu. Pevačica je smogla snage da javno progovori o svemu i na promociji svog novog brenda otrkila da će ipak podneti tužbu protiv bivšeg dečka:

Bren je trebao još prošlog utorka da izađe, jer sve se dogodilo u neki ne baš lep momenat, ali ja sam odlučila da idem dalje, i sve te stvari da ostavim iza sebe - priča Rialda.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Koliko te je to uzdrmalo i pogodilo?

Uzdrmalo me je jer se sve okarakterisalo kao marketinški potez. Ja sam znala šta će da se desi, on je bio tu i trebao je da dođe. Bila sam u fazonu da li uopšte da pravim promociju i obeležim to kako sam želela. Neću dozvoliti da me to poljulja, jer znam kakvo mišljenje imam o sebi i šta je istina - kaže Karahasanovićeva.

Da li si definitivno odlučila da podigneš tižbu protiv Kenana?

Da! Nisam htela to dok nisam videla šta on izjavljuje. Sve je okej, svađe, i ja sam vređala, ali da izostaviš taj deo i pokažeš mi da je ono što sam sumnjala, zapravo istina. Kada nekoga voliš ne razmišljaš o prijavi. Nije to prvi put da on mene povredi. Sama sam sebi rekla dokle više da pravim ideale od muškaraca. Bila sam u šoku jer se to desilo, prvenstveno od Kenana, ali u momentu kada sam mu videla facu i način na koji priča o tome svemu, samo mi se zgadio. Zgadio mi se dan kad sma išta počela sa njim - priča Rialda.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ne mogu da kažem da mi je žao, jer imali smo lepih momenata. Malo sam zakazala - zaključila je Rialda.

Detaljnije pogledajte u vidu ispod:

Autor: M.M.