AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Dalila Dragojević nakon suza i vikanja, konačno se smirila i nastavila da priča sa Dejanom Dragojevićem o svojim osećanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini za sve, prvi put sam pogrešila prema tebi. Nisam trebala da se upustim ni u kakav odnos, trebala sam samo da budem komentator, zavozala sam se, šta da radim ja sad - rekla je Dalila.
Ništa, budi ista, digni se! Ja znam ko si i šta si, koliko si se trudila i koliki teret nosiš - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel bi ikada trpeo taj teret kao ja? Jel bi trpeo da te niko ne voli da si odbačen? Sada ti Biljana Dragojević poručujem da ti ja nisam bila kriva, kriva sam tek sada, ali opet ne tebi nego sebi i svom mužu! Neka bude i da je nisam zvala na rođendan, više me niko ne interesuje! - navela je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pričam sa tobom, ne sa njima! Jel shvataš da mi nije dobro, pukla sam i odlepila! Ne znam šta će biti sa mnom, ne spavam noćima, ne jedem, ne znam zašto. Sve što mogu da vidim je tvoja spuštena faca jer Dalila nije non stop sa tobom i druži se sa ljudima. Što birate ovakve žene ako se ne znate nositi sa njima? Ti si dao na značaju svima da pričaju da komentarišu! - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga