AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pre početka večerašnje emisije "Narod pita", ekipa našeg portala obavila je intervju sa Majom Marinković.

Družim se sa ljudima koji mi prijaju u poslednje vreme, provodim dane kako mi odgovara - krenula je Marinkovićeva.

Foto: Pink.rs

Maja je potom progovorila o povezivanju sa Filipom Carem.

Ja sam skapirala da se podigla prevelika prašina oko našeg druženja. Mi smo bili prijatelji u Zadruzi, ostali i napolju. Ne postoji nikakva ljubavna konotacija. Cela emisija je bila o tome, Mića je potencirao na toj priči, ali od toga nema ništa. Ja sam se iznervirala, Sanja je moja prijateljica. Ja je zaista volim, baš sam se osećala čudno sinoć jer je sve išlo u tom smeru kako smo Car i ja u tajnoj vezi. Od toga nema ništa, mi se družimo, to je to - istakla je Maja.

- Sanja je rekla da si napustila njen rođendan da bi se videla sa Filipom, da li je to tačno?

Ja sam otišla da ispoštujem Sanju, bila dva sata, posle toga sam imala obaveze. Otišla na svoju stranu, nisam dužna da objašnjavam šta i kako. Posle toga sam se našla sa Filipom, družili smo se. Da sam imala nešto da krijem, ne bih poslala sliku sa njim. Posle toga sam otišla u svoj stan, sve ostalo je čista glupost - odgovorila je Maja.

Foto: Pink.rs

- Janjuš je otpratio Cara sa Instagrama, šta misliš o tome?

Upućena sam u to, Janjuša ne komentarišem, niti me zanima. Ne znam zbog čega je to tako, verovatno zbog Filipovog i mog druženja. To pitanje Janjuša. Mi nećemo nikad više imati nikakvu komunikaciju - poručila je ona.

- Filip nam je sinoć rekao da ima devojku, da li znaš nešto o tome?

Nisam upoznala tu devojku, malo mi je smešno to, sinoć sam čula da sam ja ta devojka, to je glupost. Mi smo drugari, pričamo o lajt temama.

- A kakva je situacija kod tebe?

Postoji jedna osoba koja mi je privukla pažnju, koja mi se dopada, ne bih otkrivala, nisam 100% sigurna u tu priču, ali postoji neko ko mi se dopada - zaključila je Maja.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P. / M. I.