AKTUELNO

Haos!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Nikolu Grujića i Vanju Bakšu.

Da li je radio Amnezijavaša ouaza mira da se sklanjate opd ljudi koji vas prate i skeniraju, a naručito Viki? - glasilo je pitanje.
Ne - odgovorio je on.
Jednostavno ovde je bilo malo neprijatno u zadnje vreme. Kad sednem pored njega svi gledaju. Može bilo koja devojka da dođe, ja kad sedim ovde svi gledaju. Bilo je neprijatno, ne mogu da sedim pored njega - objasnila je Vanja.
Smatram da ne treba da se vrši pritisak, tvoj život, tvoja stvar. Ti kad ustaneš kažeš neće se ponoviti, bežiš od sebe. Kad Vanja nije tu, Gruja gleda gde je. Meni je zanimljiv njihov odnos - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da bih dokazala sebi i svim što će se desiti da saspem njegovoj ženi i porodici, jer sam ispala nemoralna i loša osoba. Ja se ne muvam, ja odmah pređem konkretno na stvar. U većini slučajeva sve vezano za Gruju mene dižu. Branila sam ga u situaicji sa mnom i Bakšom, ali kad sam videla da prelazi granicu neću. Sakpupiću sve što mogu, da se operem u mojoj porodici zbog situacije koju mi je napravio. Radim iz ličnih razloga - objasnila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Carem je balnsirao na fino, ali sa drugim momcima može nagrubo. Konkretno sedi samo sa njim i oni se kriju. Ne kažem da ima nešto konkretno. Razlog njegovog ne opijanja na žurki je jer smo to mi spričili - nastavila je Viki.
Ustajem jer je ovo pitanje za mene. Meni je čast da me ovakva ljudska veličina komentariše - objasnio je Grujić.
Ona mene ne želi, želi njega. Meni je krivo - ubacio se Damiro.
Napolju se tumači drugačije, tvoja žena može da tumači drugačije - rekla je Viki.
Ne igram igru, družim se - pravdao se Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga