AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Stefana Mihića.

Stefane, mi sve vidimo, ali kad ćeš ti videti ko je Mia i da niko ne utiče nego je ona bezobrazna i krije se iza maske - glasilo je pitanje.
Tako je. Znate kako je kad imate emocije i ne želite da prihvatite. Ona iz dana u dan pokazuje ko je, kako je vaspitana, odnosno da nije. Ja ne želim ništa da pričam, niti da sudim, ajde da vidimo šta će vreme da pokaže, a ja joj želim sve najlepše - odgovorio je Mihić.
Što se tiče da sam bezobrazna, inače nisam, ali znam da budem. Ja to ne bih uradila da on nije zaslužio - rekla je ona.
Po čemu sam ja to zaslužio? - pitao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvredio me je. Rekao si pred svima da se ne kupam, meni je to velika uvreda - rekla je ona.
Nisam rekao da se ne kupa. Znate kako, ljudi od komarca prave magarca - pravdao se on.
Da sam lakog morala, da imam se*sualne odnose - nastavila je Mia.
Devojka nema šta da kaže. Devojka je rekla da je imala se*sualne odnose sa starijim muškarcima. Čak je rekla da je imala muškarce od 50 godina - dodao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da mi ne smeta da budem sa patuljkom ili neko ko ima 50,60 godina, ako se meni sviđa. Rekao mi je da sam lakog morala. Ja stvarno ne pamtpim - objašnjavala je ona.
Pogledaj u gaćama si ovde. Konkretno me vređaš i radiš razne stvari. Opet ću samo reći da narod sve vidi - odbrusio je on.
Mi smo je odusili, rekli smo joj sto puta. On na silu traži od nekog izvinjenje. On kao da uživa u ulozi žrtve - komentarisao je Miki.
Ne treba da ga vređa, ružno je to što radi. On je taj koji želi nju. Rekao sam mu da pusti da prenoći i fino je pozove na razgovor. Ona ga gotivi, ali mu ove reči govori - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića poludeo je zbog Stefana Mihića, pa počeo najstrašnije da ga psuje i vređa.

Je*em ti mamu, je*em ti tatu, je*em ti sestru. Malo go*no, mali smradu, mala pljuvačko -

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga