AKTUELNO

Haos.

U toku je emisija "Pitanja starih zadrugara", a naredno pitanje bilo je za Jovanu Ljubisavljević od Tare Simov.

Kako bi regovala kad bih ti rekla da se Luka nikad bolje provodi i da mu raskid nikad lakše nije pao? - pitala je ona.
Pa dobro ovo nije hipotetički. Drago mi je da je nastavio život, kao što sam i ja. Ima pravo da bude srećan ništa me to nije pogodilo. Nisam očekiala da me čeka kad sam ja u novoj ljubavi - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je sledeće pitanje postavila Aleksandri Nikolić.

Pitanje za Aleksandru, da li jedva čekaš da odeš u Skoplje? - pitala je Tara ironično.
Dobar dan Tara, vidim ironiju. Mogu da idem gde hoću i radim šta hoću. Vidim da si na odmoru, pa se pitam kad ćeš ti u Beograd - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje od Tare Simov bilo je za Sandru Rešić.

Kako bi regaovala kad bih ti rekla da si omraženija od svih ljubavnica iz svih sezona i da li imaš dečka? - pitala je Tara Sandru Rešić.
To ne bi trebalo da interesuje Taru Simov, možda je pila kafu sa njim, a ako jeste taj više nije u mom životu - odbrusila je Sandra.
Koliko si u vezi? Ako bi saznala da nisi više u vezi kako bi reagovala? - pitao je Darko.
Pet godina. Znam kakav dogovor imam, znam kakakv sam dogovor ostavila i o čemu sam razgovarala. Moja veza nije javna. Kad bih mogla da se operem od Tare Simov skočila bih u jezero. Ša sam bila drug i sada sam mu drug, mislim da mu je sada najteže. Sve mogu da mi kažu da sam bila podržavalac i saveznik, ali jedno neće dozvoliti, da sam nekoga nagovorila na vezu. Da li sam omražena što sam izabrala da budem drug? Ja hoću nešto da objasnim pa se zapetljam. Đedović je lepo objasnio na koji način sam bila uz njega i nju. Mislim da ne postoji čovek koji može da bude omraženiji od Tare Simov? - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga