AKTUELNO

Noć koja je promenila sve!

Kao i svake subote, veče je bilo rezervisano za ''Pitanja novinara''. Noć kada sedma sila razgovara sa zadrugarima, postavlja pitanja, otkriva sve misterije, raskrinkava tajne i odnose. Sinoć je prva tema bila bolna ispovest Mije Jovanović, o svom traumatičnom iskustvu silovanja sa 15 godina, tema koja je sinoć dobila svoj epilog na koji je javnost potpuno zanemela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mia je otkrila detalje monstuoznog čina, svoje emocije nakon nemilog događaja i sve ono što sebi zamera i dan danas. Takođe je otkrila i detalje svojih porodičnih odnosa i detinjstva koje je bilo nešto drugačije od dece koja odrastaju u Srbiji. Zadrugarka je ostavila publici svoje srce na dlanu i iznela kompletnu ispovest.

Bila sam sa porodicom na koncertu i dovoljno je bilo da se pomerim malo. Da se razumemo i ta priča da li je devojka izazovna ili ne nema nikakve veze sa realnošću. Tog momka, znala sam ko je i šta je, kako sam se malo odaljila on me je uhvatio za ruku, malo po malo me je vukao sa strane gotovo u neku šumu i tako se to desilo. To je bio moj prvi sek*ualni čin u životu. Krenuo je da ide posloe svega, nosila sam belu majicu koja je bila sva krvava. Molila sam ga da mi pozajmi jaknu da ne bih išla takva do porodice. Čim sam došla do svoje jakne vratila sam njegovu i nakon toga ga par godina nisam videla. Nisam bila sva svoja, odaljila sam se i zamolila sam da idemo kući. Nakon toga vrlo brzo sam počela da ridamMogla sam da vrištim, možda sam mogla da uradim nešto, kad to ponovo preživljavaš, razmišljaš šta si sve mogao a nisi. I danas danas sebe krivim za sve, zato sam išla da tražim stručnu pomoć. Vremenom sam počela manje to da radim. To nešto je do mene, ja u tom trenutku nisam imala tu znagu, to je neki strah neka paraliza. Sećam se kako sam došla kući, gde sam stavila tu majicu. Odaljila sam se od svakoga, bilo nas je više i nije se primetilo kad neko nije malo tu. Kada ima više ljudi nije teško da se odvojiš i nešto sakriješ - navela je Jovanovićeva.
Posle toga sam se udaljila od svakog na početku, samoizolovala sam se, a onda je usledio period sasvim druge krajnosti... Nalivala sam se alkohol, svakog dana izlazila, ali niko nije mogao da me takne. Stručnu pomoć sam našla tek posle godinu i po, dve. Nisam mogla da se uspavam bez plakanja. Po jednu, dve rolne sam trošila. Čitala sam šta su druge devojke posle radile, čitala komentare, to mi je dosta pomogla. Kad sam videla da mi to nije dovoljno, potražila sam stručnu pomoć psihijatra - govorila je Mia.

Sledeća koja je dala srce na dlanu novinarima i publici, bila je Viktorija Mitrović koja je otkrila kako se nosi sa posledicama stravičnog iskustva koje nosi sa sobom i iznela detalje problematičnog odnosa sa bivšim mužem. Takođe je spomenula i tešku borbu za starateljstvo svoje ćerke i kompletne strahove koje je ta situacija donela.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobila sam dete, živela preko, vratili se. Kad sam dobila dete, u momentu sam sazrela. Nisam mogla da trpim da on izlazi, igra igrice, ne misli o detetu, a meni nije dozvoljavao da radim. Došao je decembar, dete bolesno, ima upalu pluću, prima 4 injekcije dnevno... Ja nisam tražila novac da bih ludovala, nego da obezbedi dete. Bilo mi je glupa da tražim novac o ljudi. On igra igrice, uveče se viđao sa drugim devojkama. Došao je bio period da nisam više mogla da spavam sa njim, nego da moram da idem u drugu sobu. Kad sam otišla, sestra mi se lečila od leukemije, zvao je moje, pretio da će zapaliti kuću... Ja sam mu rekla da ne želim da nastavim da živim sa njim. Kad je dete jednom bilo kod njega, vratio ga je sa posečenom usnom, sa prljavom flašicom. Dete nije moglo da se privikne, tamo je spavalo od 3 noću. Moralo je da ide kod psihologa. Sve utiče to na dete, nismo mogli nikad da se uskladimo. On krene da me psuje, da se izvinjava, plače... Pre mesec i po dana smo dobili da vidi dete, ja sam mu rekla da dođe, ima pravo svake druge nedelje na tri sata, alimentaciju nije plaćao, dužan je 300.000 dinara - govorila je Viki.

Nakon jezivih ispovesti, na red je došao i trenutno najintrigantniji par u Zadruzi i vreme da se razreši misterija odnosa Filipa Cara i Sandre Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da nisam u odnosu sa Majom, jer sam uradio šta sam uradio. Ali ne mogu još uvek sebi da dam slobodu da kažem da sam spreman na korak dalje. Ne bi bilo fer da ulazim tako brzo jer nisam još raščistio sa tim - govorio je Car.
Ja nisam krio to da mi se ona svidela. I vizuelno i fizički i njene karakterne osobine, sviđa mi se. Ali se nisam toliko prepustio tome jer nisam ravnodušan prema drugoj osobi, pa sam sam sebe sputavao u tome, a i još uvek to radim. Ne znam koliko sam spreman na neke stvari, koliko mogu da se borim sa nekim stvarima. Razočarao sam se u sebe, jer nisam uspeo u nečemu što se očekivalo od mene i šta sam očekivao od sebe. Mislio sam da ću da se šalim ovde i da komentarišem - dodao je Filip.

I Sandra je na pitanje novinara progovorila o svojim iskenim emocijama prema Caru i navela šta je muči po pitanju tog odnosa.

To što je pažljiv prema meni, i da bi svaka žena volela da se nađe u takvoj situaciji. Opet mi i nije toliko lepo jer sam se našla u takvoj situaciji, devojku neću komentarisati niti stavljati u usta. Tako se to jednostavno desilo, nisam ni planirala da ću ovde uploviti uvezu. Ja sam žena od trenutka - dodala je Ćaprićeva.

Jedno pitanje sedme sile je bilo dovoljno da nastane haos u Beloj kući u kome će Irma Sejranić voditi glavnu reč i braniti svoju čast pred milionskim auditorijumom.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da je Irma poznata po britkom jeziku i da često ulazi u sukobe, ni sinoć nije bila situacija ništa drugačija, te je ušla u nove žestoke okršaje sa svojim ukućankama. Ovoga puta je Aleksandra Subotić bila njena meta u želji da odbrani Deniz Dejm sa kojom se ova atraktivna crnka posvađala.

Ona mi je rekla da sam transvestit, da pijem hormone, da sam j*bačica i onda sam ja rekla da mi aristokrate možemo da izgledamo kao nešto između muškog i ženskog, da možemo da se j*bemo kako želimo. Onda sam joj rekla da je seljanka, i stojim iza toga. Izgleda tako, da. Nas su upoređivali, ja ne vidim nikakvu sličnost. Uvreda mi je kada me upoređuju sa njom - rekla je Deniz.

Ono što je noć učinilo još interesantnijom je priča o odnosu i mogućem pomirenju Marka Janjuševića i Filipa Cara, kao i tema o košarkaševom odnosu sa devojkama u kući.

Mi smo se poznavali 9 meseci prošle godine. Ne mogu ja da poredim moje i njegovo prijateljstvo i neko sa kojim se družim ceo život. Znam celu situaciju njegovu što se tiče sa Majom. On je bio dobar sa njom prošle godine, izašli, počeli da se viđaju i zavozali se. Prestali smo da se čujemo. Jeb**u mater u neku ruku, sad kad pogledam, naravno da mi je žao, ali je po meni ušao u problem u rijalitiju. On nije kao ja, da može da istrpi, to je velika ljubomora sa Majom, ne može svako izdržati to. To nije dobro ni za Maju ni za njega da budu u vezi ovde u rijalitiju. Neću da ponižavam Maju ovog puta, dosta smo se ovde ponižavali. Sam bira koga će da izabere. I ta Maja ako uopšte planira da ulazi ovde, ne trebaju joj te situacije,ni on. Njoj ne treba ni jedan muškarac ovde, ako hoće da popravi finansijsku i drugu situaciju - rekao je Jajnuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana isto ne zna šta hoće. Sprda se i sve. Priznajem da sam grešio, ali ne toliko. Mi nismo u vezi. Ona je neozbiljna. Shvatila je da neke svoje greške treba da ispravi ovde. Ja se ne sprdam, tražim hitan poziv da pitam moje šta misle o Marijani - ubacio se Janjuš.

Kod ljubavnih tema, bila je nezaobilazna i ona o Sanji Grujić i Marku Osmakčiću, koji je nedavno priznao da mu se ova zadrugarka najviše dopada od svih i da mu je žao što se distancirala od njega. Sinoć je ona objasnila sve svoje razloge za to, na šta su i neke od devojaka to prokomentarisale.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ljubomorna, nego sam navikla u prethodnim vezama da budem princeza i centar sveta, a ne igračka. Nemam šta da dodam na ovu temu, što se mene tiče završeno je. Ne, ne treba neko drugi da mi se sviđa da bi mi prestale emocije prema njemu - rekla je Grujićeva.

Jedan od potencijalnih ljubavnih parova bile su svakako i Jovana Tomić Matora i Mc Aleks, ali je prethodna noć to promenila.

Foto: TV Pink Printscreen

Od večeras nećemo sedeti jedna pored druge, jer sam napravila šalu koja se njoj nije svidela. Krle i ja smo se šalili nešto ,bez veze je. Vratićmo odnos kakav nam je bio posle Zadruge 1. Kaže da sam bolesna po tom pitanju. Podseća me na moju prošlost, pa valjda sam se opametila za sve ovo vreme. AJde jednom joj se desilo da ne zna šta da odgovori, jednom dvaput tripu, ali je to posle šala na koju ja ne gledam kao na šalu. Devojka ne može čvrsto da stoji iza priajteljstva, ako ona ne može da vidi da sam joj ja oslonac. Opipavala sam teren i nisam ništa ispipala. Možda sam malo i razočarana. Matora je psihopata. Sve joj nešto ja izvlačim. Stalno mi pada na tom ispitu - rekla je Matora.

Noć koja je pored raskrinkavanja, bolnih ispovesti bila ispraćena i burnim svađama, a jedan od aktera istih je bio Filip Car koji je ušao u jedan od sukoba sa Mc Damirom. Zadrugar je zamerio Caru ležanje na šta je on jako burno reagovao, te je Damiro nastavio da provocira i došlo je do žestokog okršaja.

Ma jedi ti gov*a i odj**i totalno. Čovek ga zamoli par puta. Ma nek pravi sto puta rijaliti i pare, zabole me ku**c. Jedva čekam da dođe Maja, da se upiš**š kao pič*a. Kunem ti se bogom ja ću ga spucati - rekao je Mc Damiro.

Filip Car nije ostao imun ni na psihoanalizu svog cimera Stefana Mihića koji je dao svoj sud o odnosu njega i Marka Janjušeića Janjuša, iako je košarkaš bio potpuno zadovoljan istim.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravi prijatelji to jedan drugom ne bi uradili. Moje mišljenje je da Janjuš Caru to ne bi uradio. To su neke stvari koje se stiču u odrastanju, društvu, školovanju. Car je sam rekao da ima samo 8 razreda. Janjuš ima drugačiju dušu od Cara. Filip je emotivno nestabilan, to pokazuje i u ovom odnosu, a napraviće grešku i sa Sandrom. To je moj subjektivni stav. Neko ko je emotivno nestabilan kao Filip, spreman je na sve - istakao je Stefan.

Stefan Mihić je analizirao i odnos Mensura Ajdarpašića sa Carem i kompletnu priču njihove ljubavne priče sa Majom Marinković i Milicom Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću samo subjektivan. Moj lični stav će biti isključivo subjektivan. Na nekom intelektualnom nivou je Filip pokazao izuzetnu nadmoć, a Mensur je pokazao slabost. Filip ima izuzetno veći vokabular nego Mensur. Vrhunac Mensurove slabosti je to što mi je prišao i rekao: ''Da ti kažem nešto ,koliko treniraš uopšte ne izgledaš dobro''. On ima kompleks više vrednosti i nije sposoban da rešava sve debatom. Ovo nije ring. Fizički možemo svi da se obračunamo, ali Zadruga nije ni vreme a ni mesto - rekao je Mihić.

Takođe, ljubavni odnos Mensura Ajdarpašića i Milice Veslinović je i sinoć bio interesantan, gde je Irma otkrila sve ono što je ovaj parželeo da sakrije, što je dovelo do novih turbulencija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jedva čekam da Mensur počne da paranoiše, kao ona što ljubomoriše, a ovde glumi nevinašce. Mene je bez ikakvog razloga nazvala droljic*m. Ja sam tad postala oštrija. Činjenica je da znam kako Mensur razmišlja, ušla sam mu u psihu, sve je potvrdio svojim postupcima. A ja ću da je nerviram jer sve što kažem je istina. Hinjava je mala. Vi mislite da ona ne zna... I te kako ona zna, čim se uhvatila Mensura. Rekla sam da je moja zadnjica čistija od njenog obraza. Ja sa 17 godina nisam uradila ovo što je ona uradila javno. Došla je ovde, počela da se k*rči, ima Mensura iza leđa, misli da će je neko štititi. Da, moja g*za je čistija od njenog obraza! A on da je poštovao svoju i njenu porodicu, ne bi ovakve stvari uradio - skočila je Irma.

Mensur Ajdarpašić je sinoć bio izrevoltiran i komentarom Ane Spasojević koja je sinoć jednom rečenicom Crnogorca izbacila iz takta, spomenuvši mu bivšu ljubav Minu Vrbaški.

Ne shvatam ga ozbiljno, ne doživljavam ga ozbiljno. Mene neko kao on ne može da uvredi. Milica meni izgleda kao da je njegovo vlasništvo. Da ti nije Mine ne bi ni bio ovde, bio si ti Minino vlasništvo, i još uvek je njeno vlasništvo. Nisam ja prisustvovala tome kad je rekao Petru, ali to je Mensur - rekla je Ana.

Ovo nije bio kraj sukobima, jer je Irma Sejranić još jednom napravila haos zbog optužbi Mc Aleks da je koristila muškarce zarad snimanja nove pesme i otkrila sve njene mračne tajne iz prošlosti. Isplivali novi detalji koji su napravili novi rat na estradnom nebu, u koji je umešana i Olja Bajrami.

Irma je od mog prijatelja tražila novac, a nije ga poznavala ni 24 sata. Tražila je novac za pesmu, ja sam poruku videla. Ovim putem se izvinjavam što sam se dovela u situaciju da ova devojka bude u mom društvu - dodala je Aleks.
Nemojte da me terate da plačem, imam slike u telefonu, pravile su mi spletke. Sve može da se proveri, imam slike i sve, odj*bite od mene - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju nije ništa mirnije bilo, te je noć tek tada doživela potpuni vrhunac! Orila se Bela kuća zbog sukoba Olge Margitić i Dina Dizdarevića. Zadrugari su ušli u obračun zbog skandaloznog snimka koji je isplivao u javnost, a Olga ga je sve vreme negirala.

Splav je radio do dva, onda smo krenuli na drugi splav. Đuskali smo, ona je rekla: "Hajde sa mnom do WC-a", ona je predložila, kao ne može da siđe sama, pijana je, ja sam sišao dole, ušli smo levo u neki WC, ostalo se sve zna - rekao je Dino.
To je laž! Pokušava da dođe do priče, do izražaja, jer je već izmislio priču. Javi se Stefanu numerologu da ti sve ispriča kako je bilo. Tako treba neko o njegovoj sestri da priča, đubre jedno - urlala je Olga.

Vrlo brzo se sve orilo od Olginih psovki i došlo je do novih niskih udaraca.

Svi moji će da ti j*bu sestru, pustićemo Jutjub lajv, ja ću metlom da je trpam. Znaš kako će da ti j*bu sestru. I tatu u d*pe nepokretnog. Ti da lažeš da sam ti p*šila k*rac... Nemoj da kažem šta je sve bilo... - govorila mu je Olga.
J*baće mu celu porodicu, nepokretnog oca i sestru. Nije ga majka za džabe ostavila, jer je klošar i on i cela porodica. Biće mrtav - urlala je ona.

Turbulentna noć se završila emotivnim razgovorom Marijane Zonjić i Marka Janjuševića, koji je u svom stilu obećavao kule i gradove, ne bi li mu pružila novu šansu. Kako će se dalje situacija odvijati u Beloj kući nakon ove noći ostaje nam da ispratimo.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga