AKTUELNO

Noć koja je sve promenila!

Prethodnu noć na imanju Elite obeležio je ulazak voditeljke Ivane Šopić u Belu kuću zbog emisije Nominacije. Takmičari su prošle noći birali između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Foto: Pink.rs

Maja Marinković je prva nominovala te je otkrila šta zamera Janjušu.

Što se tiče Janjuša i mene, nemano nikakvu komunikaciju. Prošle sezone se nismo svađali, ove jesmo. Ove godine smo se svađali onda kada je branio Aneli tokom svađe sa mnom. On je harizmatičan, ima i loše stvari. U ljubavnim odnosima je zakazao. Odnos sa Aneli je jeziv. Koliko je ona grešila, toliko je i on. Katastrofalno je kako sve to izgleda. Da li će se miriti, ili ne, to je njihova stvar. Ja samo mogu da kažem da sam spustila loptu sa njima i to je to - kazala je Maja, pa se osvrnula na Aneli:

Naredna koja je nominovala bila je Miljana Kulić koja je nahvalila Aneli i nominovala Janjuša.

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su naredni nominovali.

Mislim da je Aneli harizmatična devojka. Ne sviđa mi se što se lako okreće. Zavisi sve od okruženja, jer je povodljiva. Pokazala je da nema dostojanstva i mislim da bi trebalo da se trgne. Gotivim je, ali ima neke polupane izjave. Janjuš i ja nemamo nikakvu komunikaciju, niti ćemo imati. Ja neću biti prijatelj, kom se podsmevaš i koji ti koristi da se boriš protiv verenice. Ti bi izgoreo, kad bi ona bila neko mesto ispred. Ostavljam Aneli, šaljem Janjuša - rekao je Anđelo.
Aneli mi je jako draga, svađale smo se na početku, ali sad smo dobre. Dodvorava se gospodinu, pa je išla protiv svih. Gotivna mi je i družimo se. Neko te ovde razvlači kao krpu, pa te ostavi. Treba da misliš na svoju porodicu. Možeš da imaš koga hoćeš, ali kapiram da si se zaljubila. Biću uz nju u svim sukobima. Mislim da je Janjuš velika ljiga i folirant. Ostavljam Aneli, šaljem Janjuša - kazala je Anita.

Naredna koja je nominovala između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić bila je Jovana Tomić Matora.

Aneli je prošle nedelje imala priliju da kaže šta misli o meni, tada je rekla da sam cinkaroš i drukura, kao i da sam ološ zbog odnosa sa Anitom i Anđelom. Ne bih se usaglasila sa stvarima koje ona radi i kako se ponaša. Rekla je za mene da sam loš čovek i da to misli od početka, a ja to nisam mislila za nju, ali se ispostavilo da je ološ. Ti si običan folirant. Kad ti odgovara da si Asminova žrtva, onda si to, kad ti odgovara da blatiš Janjuša, onda se menjaš. Ti si najgora osoba ovde. Ti si ljudski odron. Ti si za mene jedna go*narka i smećarka. Najgori odnos, koji smo ovde imali priliku da vidimo je tvoj sa Asminom. Jednaki ste. Milslim da imaš neku emociju prema Janjušu, ali to nije ni približno kao što ti govoriš. Smeće jedno - rekla je Matora i nominovala Aneli, pa je reč dobila Miona Jovanović
Aneli i ja smo se našle, nismo se svađale. Imali smo jedan sukob, u glavi mi je da je to bilo tad zbog Janjuša. Rekao mi je da sam seljanka i Aneli je tad stala uz njegovu stranu. Uvek je tu uz mene, voli da deli i lako prašta. Korektna je i jako harizmatična. Jeste povodljiva i dozvolila je sebi svašta ovde. Smatram da joj ne treba ponižavanje u ljubavi. Želim sve najbolje u životu. Janjuš ume da bude jako duhovit. Nemam loše mišljenje o njemu, ali ne sviđa mi se kako se ponašaš prema Aneli. Mora da se nađe neki kompromis. Znam da me ne gotiviš, ali prijateljski si nastrojen. U poslednje vreme si se dosta promenio, pokazuješ sujetu. Šaljem Janjuša, ostaviću Aneli - rekla je Miona.

Marko Đedović je dao svoj sud o ondosu Janjuša i Aneli.

Ja sam do skoro bio s oboje u dobro odnosu, sada sam samo s Aneli dobar. Njihov odnos je veliki blam. Oboje imaju decu, moraju da budu svesni svojih postupaka. Ja nisam zauzeo stranu, već sam rekao šta imam u svakom trenutku. Nekad su mi bili omiljeni par, sad su daleko od toga. Ne može se reći nakon onih psovki i svega što su rekli da se vole, to ne ide tako. Mislim da je Janjuš dosta puta ponizio Aneli - kazao je Đedović.

Uroš Stanić je naredni koji je nominovao:

Moji rijaliti tata i mama. Završilo se kao nešto očajno i žao mi je zbog toga. Podržavao sam ih i mirio, ali ovo mi je katastrofa. Cirkuzantski odnos bez imalo perspektive. Postalo je i mučno za gledanje. Nema izlaska iz ovog njihovog začaranog kruga. Ovo mi je ponižavajće. Janjuš preteruje sa psovkama, ali Aneli isto ume da uvredi perfidno. Ovo je postalo smešno. Družio sam se Aneli devet meseci. Bio sam tu za nju, kad niko nije bio. Ispala je loš prijatelj i nipodoštava sve što sam radio za nju. Sve je fejk radila, ali je prebacila loptu na mene. Vrhunski manipulator i diplomirani folirant. Dobra glumica. Prešao sam joj preko mnogih stvari. Slizala si se sa mojim najvećim neprijateljima, na primer sa Ša. Nikad nije imala osećaj za mene i nije znala da stane meni u odbranu. Teško mi je, nikad nisi bila tu uz mene, čak si mi se smejala. Završio sam na lekovima, napravila si od mene kera. Ti si sve najgore, sram da te bude. Umesto da odbraniš svoj integritet od Asmina, pokazala si da si materijalista i nisi nikog odbranila - rekao je Uroš.
Janjuše, smatram da si me iskoristio isto. Nipodoštavaš me za sve što sam radio. Bio sam tu uz tebe, trudio sam se da ti pomognem posle onog nemilog događaja. Dobio si Vesnu, koju si toliko hteo. Bio sam dva dana pas i drago mi je da sam se izborio za nju. Bio si uz mene u nekim momentima, za razliku od Aneli. Već četiri meseca nemamo nikakvu komunikaciju i govoriš mi da sam ti dosadio, da si našao neke zamene. Smatram da se boriš za plasmane, Aneli se pritajno bori. Odvratno ti je ponašanje, nisam to zaslužio. Nominovaću Aneli. tebe ću ostaviti - rekao je Uroš.

Nenad Aleksić Ša je naredni nominovao i tom prilikom otrkio šta misli o Aneli i Janjušu.

Aneli i ja smo kao rogovi uvređi. Svađamo se često, ali je gotivim. Kada sam tek ušao ovde, Aneli je bila tu za mene. Uvredila me jeste, ja sam nju, ume da izvrne svaku reč, ali je harizmatična i jaka žena Što se tiče odnosa sa Janjušem, mislim da je katastrofalan. Ja sam im pričao da inat nikom dobro nije doneo, to ih je koštalo raskida. Nema perspektive nakon svega lošeg što im se desilo. Janjuše, jako je ružno što vređaš Aneli, Dopuštaš da je ljudi s kojima si dobar ovde vređaju.Vidno nisi dobro. Mislim da niko ne treba da se meša u taj odnos. Aneli ume da bude drska, ali su mi oboje isti u tome - kazao je Ša.
Oboje se podbadate i vređate. Janjuš je baš harizmatičan. Meni je jako zanimljiv kad nije u ljubavnom odnosu. Sačuvaću njega, jer ga godinama znam. Istina je da mi se ne dopadaju neke stvari - kazao je Ša.

Bojana Pavlović je u svom stilu komentarisala Aneli i Janjuša i nikog nije poštedela.

Aneli je folirant, ima zakazano sopstveno plakanje. Ne zanima te dete, nećeš nikad biti žrtva. Težak folirant, narcisiodna osoba. Nisi nesnađena, nego si glupa kao k*rac. Targetirala si Janjuša. Za mene si jedan od najvećih ološa ovde. Nemaš empatiju, udarena si u glavu. Dobacuješ, provociraš, koristila si Uroša. Niti si harizmatična, ni duhovita. Ti si za ono što muškarci mogu da rade s tobom. Neko ko koristi dete i hoće da ispadne majka. Janjuš nije tebe iskoristio, to je smešna priča. Pokušala si da ga isprovociraš, nisi imala empatiju ni kad mu se ono desilo. Smatram da si napolju proganjala Staniju, jer si bila ljubomorna i nemoćna. Pokazala si u susretu sa Asminom svoju nemoć i očekivala si da ćete se pomiriti. Patiš za Asminom, ali ne za njim, nego za tim materijalnim stvarima. Janjuš je jako duhovit i ja mislim da je on pao na glavu. Ne znam kako neko može imati toliko humora. Hatizmatična je osoba i uvek će privući lepši pol. Hteo je da Aneli sačuva od svih ljudi. Shvatio je da ga ona ne voli. Ne mislim da je ljubomoran oko Asmina, nego da je shvatio da ona i dalje gaji osećanja prema njemu i zato je vređa iz nemoći. Njega ću da sačuvam, nju ću da pošaljem - rekla je Bojana.

Lazar Čolić Zola smatra da Aneli nije prebolela Asmina Durdžića.

Lejdi Di je otkrila kako gleda na ponašanje Aneli i Janjuša.

Janjuše, ne smatram da te Aneli voli, Iskoristila te je da bi sebe uzdigla. Mislim da si doprineo tome da je uzdigneš. Mi pravimo od nje veliku žrtvu. Ona je najveća ljiiga koju sam videla. Mislim da ima emocije prema Asminu. Šaljem Aneli, ostavljam Janjuša - kazala je Lejdi.

Maja Marinković i Stanislav su se u toku noći posvađali te je ona otkrila da su imali odnose i nakon pisma njegove ćerke.

Nakon što je Ivana sapoštila da u izolaciju ide Aneli, Janjuš i ona su odgovorili takmičarima na nominacije,.

Nisam iznenađen. Rekao sam joj da se ne svađa, nije me slušala. Ne želim da se ovde dokazujem ostalima. Govorio sam da je loš odnos i ja pričam da je loš, za razliku od drugih, koji nas komentaripu, a odnos im je katastrofa. Kad vređam, jače je od mene, jer me neke stvari zabole. Samo to mogu da kažem kao nešto loše. Boli me k*rac koje ću mesto biti, ali voleo bih da budem ispred vas. Ovde sam ostavio svoje kosti, a vi se šetate. Ona je sama birala put, izgleda da ovako želi. Nisam to očekivao. Može da spusti loptu sa mnom ili da me dovodi do ludila ovako. Čast izuzecima, živim sa jako lošim ljudima u rijalitiju - oglasio se Janjuš.
Umorila sam se, sve isti komentari. Udarili su mi na majčinstvo, to mi je bilo najgore. Ne želim da imam komunikaciju sa Janjušem, niti pomirenje. Totalno sam raskrstila - završila je Aneli.

Nominavani za ovu nedelju su Aneli Ahmić, Luka Majčica, Anđela Šparavalo i Samir Ramović.

Tokom ranih jutranjih sati došlo je do rasprave i sukoba između Danke, Anđela, Anite i Slađe Pošeline.

Autor: N.B.