AKTUELNO

Od njene jezive priče se ledi krv!

Prošla noć u rijalitiju Zadruga počela je ulaskom voditelja Milana Miloševića zbog emisije "Gledanje snimaka". Milan je okupio zadrugare oko crnog stola i započeo emisiju.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom startu je pušten klip na kojem Mia Jovanović teši Viktoriju Viki Mitrović nakon što je svima otkrila da je pretrpela silovanje od strane sveštenika kada je imala svega 12 godina.

Na klipu Mia govori Viktoriji kako je razume jer je i ona imala traumatično iskustvo:

Ja sam dosta prevazišla. Nisam mogla da slušam dosta Vikine priče. Meni je samo taj čin bio u glavi, ne mogu da slušam. Ne možeš ti to da izbaciš iz glave. Bila sam se skroz promenila, počela sa da pijem alkohol. Bila sam svaki dan pijana, pušila sam. Imala sam napunjenih 15 godina. Desilo se u Crnog Gori. Ja nikad nisam rekla. Došla sam kući sa skroz krvavom majiom. BIlo je na javnom mestu, porodica je bila pored mene. Ja sam to dobro uspela da sakrijem. Sledeći dam sam ručno prala majicu, da niko ne bi video krv. Poludela sam kad sam čula komentare, to nisu komentari koje neko treba da čuje. Ja sam sebe godinama krivila. Mogla sam da vrištim, bila sam na javnom mestu. Godinama sam plakal svaku noć, plakala dok nisam zaspala. Momak nijedan nije mogao da me takne. Mogla sam da se ljubim, svi su bili igračke - govorila je Mia pa nastavila svoju ispovest:
On je par godina stariji od mene, jedan mangup grada. Ne bih da pričam detalje, mogu ljudi da povežu ko je to bio. Nismo išli ni da se vidimo, bio je koncert. U nekom ćošku me odveo i tu se tu deilo, u nekoj livadi. Popila sam jedno pivo. Nisam videla gde ta situacija vodi.Nisam ga viđala do preprošle zime, dobila sam panični napad. Nazvala sam sestru i počela da plačem. Sad kako ga gledam malo češće, bude mi lakše. On je bio momak koji znam ko je. To niko nije znao, do posle dve godine. Pukla sam i nazvala moje da ne znaju ništa o meni. Majka hoće da zna ko je taj momak. Poznavajući moje, ne smem da kažem, ne znam šta bi uradili - govorila je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njene ispovesti, zadrugari su ustali da komentarišu pa se povela polemika oko toga da li je trebala da iznese neke stvarili ili ne, ali su joj svi dali podršku što se bori da nastavi da živi normalno.

Međutim tu nije bio kraj, Mia je u toku večeri nastavila da priča o svom životu, pa je zadrugarima otkrila da je iz bunta prema roditeljima koji joj nisu pružali kako ona sama kaže ljubav, počela da se kocka. Ona je u nekoliko navrata otkrila da su roditelji njoj davali samo novac, a ne i ljubav koja je njoj bila prekopotrebna.

Nakon toga povela se tema o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i Marijane Zonjić. Pušten je klip na kojem se Janjuš žalio Marijani na vezu sa Majom Marinković.

Zadrugari su nakon toga komentarisali da bi Janjušević i započeo vezu sa Marijanom ali se plaši ishoda. Naime, Sandra Rešić smatra da Janjuš ima traume od bivše veze, i da se plaši da će svaka biti takva.

Nakon toga zadrugari su videli klip na kojem je Mateja Matijević nazvao svoju devojku Anđelu Đuričić nazvao imenom svoje bivše devojke, naime, Mateja je rekao Tara, aludirajuću na Taru Simov.

Nakon toga, Mateja je ustao i prokometarisao da ga je u toj situaciji rekao Tara jer ga je Anđela podsetila na Taru u tom trenutku.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, ali i Matejin najbolji drug Fran Pujas su bili u šoku šta je Mateja uradio, ali su svi razumeli Mateju jer je ipak sa Tarom bio dugo u vezi.

Naredna tema u emisiji koja se potegla bila je kada je pušten klip na kom zadrugari u pušionici ogovaraju Nikolu Grujića. Naime, svima je čudno koliko afera ima Nikola i svi polako počinju da veruju da je on varao svoju ženu. Potegle su se mnoge teorija, a onda je Nikola otkrio da li se plaši rekacije supruge na sve priče o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su ubeđeni da postoje emocije između Gruje i Vanje Rašove, pa smatraju da je vreme da Gruja to i prizna.

Nije izostala tema o odnosu Sandre Čaprić i Filipa Cara. Poznato je da je Car u vezi sa bivšom zadruagrkom Majom Marinković, ali mu takođe i prija Sandrino društvo.

Foto: TV Pink Printscreen, Jelena Simonović

Car je u toku komentarisanja priznao da je zaljubljen u Maju, ali da mu prija Sandrino društvo i da su se njih dvoje poljubili. Zadrugari su komentarisali njihov odnos, i svi smatraju da se Sandra zaljubila u Cara.

Danas na programu

Danas na programu Zadruge vas očekuje proslava rođendana jedne zadrugarke, radio Srpdnjaaa, a uveče Nominacije, tako da pratite TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga