AKTUELNO

Priča koja se krije iza pesme "Počnite bez mene" ledi krv u žilama!

Mnogi veliki hitovi iza sebe imaju pozadinu za koju znaju samo autori i tako se mnogo tužnih istina sakrije samo u par stihova.

Foto: TV Pink Printscreen

Folk zvezda, Aca Lukas, iza sebe ima bezbroj albuma i hitova. Više puta pričao je o tome, kome je posvetio pesmu “Lešće” , a nedavno je otkrio i kako je nastala čuvena “Kuda idu ljudi kao ja“.

Ali, ona priča koja led krv u žilama ima veze sa njegovim velikim hitom "Počnite bez mene".

Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi 28.09.2008. godine u Bratuncu nekoliko časova posle venčanja! Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu "Počnite bez mene" Ace Lukasa, i srušila se nasred restorana naočigled više stotina zvanica! Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara!

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj te 2008. godine preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla „da” svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.

"Počnite bez mene neka pesma krene zašto da vam tugom pokvarim paradu ja cu samo doći iza pola noći da poljubim mladu najlepsu u gradu..."

Stihovi su Acine pesme, uz koju je nesrećna devojka skončala na sopstvenom venčanju!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Aca Lukas