AKTUELNO

Žestoka noć na velelepnom imanju!

Nedelja veče u Zadruzi bila je veoma turbulentna. Veče rezervisano za Izbacivanje i intervjue zadrugara dovelo je do otkrivanja raznih tajni. Naime od ulaska voditelja Darka Tanasijevića, koji je u razgovoru sa pojedincima saznao neke stvari koje niko nije očekivao, pa sve do dominacije jednog od nominovanih zadrugara.

Foto: pink/Jelena Simonović

Prvi koji je razgovarao sa Darkom Tanasijevićem bio je Nenad Aleksić Ša. On se Darku poverio o svojim osećanjima prema Tari Simov koja je u sredu diskvalifikovana iz Zadruge. Naime, od kako su krenule spekulacije da je Tara u više navrata stupila u kontakt sa bivšim verenikom Stefanom i kako mu je na suptilan način slala poruke dok je bila u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Darka je zanimalo kako se Ša oseća jer je po mišljenju zadrugara ostao i bez žene i bez devojke. Reper je samo odgovorio da je bez žene ostao, ali se nada da ga devojka čeka, branio se argumentima da zna šta su njih dvoje pričali poslednjih mesec dana i da veruje u njihovu ljubav. On je priznao da se oseća loše jer ga sve podseća na Taru, a i da mu jako nedostaje. Takođe sa Darkom je razgovarao o čuvenom pozivu koji je ona imala sa bivšim verenikom, a za koji su svi znali sem njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom njihovog razgovora, Darko je upitao Ša šta misli o tome što su i Marko Đedović i Sandra Rešić znali za poziv Tare i Stefana i da su oboje za to da je najbolje da Ša zaboravi Taru, Reper ne želi to da uradi jer posle svega što se izdešavalo nema poente za tim. Ša je otkrio i da želi što pre da napusti Zadrugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno tema koja je neizbežna kada je Ša u pitanju bila je i njegova još uvek zakonita supruga Ivana. Repre je otkrio da mu je ona možda i ispala gora od njega jer je neke stvari uradila pre nego što je pričala sa njim. On je bukvalno napao Ivanu jer je ubeđen da su ona i Vladimir Tomović u vezi, i da ona gradi priču sa njim.

Naredna zadugarka koja se našla oči u oči sa Darkom bila je Maja Marinković koja je viditelju otkrila sve o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Maja je u jednom momentu čak i Darku pokazala kako štipa svog dečka i najavila da želi svadbu sa njenim Jaškom i dete sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Mina Vrbaški, koja je ovih dana aktuelna zbog romanse sa Mišelom Gvozdenovićem. Mina je Darku otkrila da joj je astrolog rekao da će biti u ozbiljnoj vezi i za tu vezu vezivao 5.maj. Zanimiljivo je da su se tada Mina i Mišel poljubili. Mina je otkrila da je nervira što Mišel ne želi da ozvaniči vezu sa njom, ali opet govori da će biti strpljiva

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je morala da se dotakne i tema Kristijana Golubovića i Kristine Spalević za koje je rekla da moraju da se odude kao i veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Ona smatra da izmešu njih sigurno postoji nešto, ali da zadrugari neće da komentarišu jer se plaše Kristijana. Sa druge strane kada je kometarisala vezu Tare i Ša, rekla je da Ša ne zna u koju se priču uvukao.

Voditelj Darko Tanasijević je pričao i sa Kristinom Spalević, koja se ovih dana nalazi u žizi javnosti zbog svog odnosa sa Kristijanom Golubovićem. Naime, Kristina je priznala da postoji nešto više od prijateljstva sa zadrugaom, pa je i otkrila kako gleda na njega pa je čak pomenula i da se jako čudno oseća kada joj se on nasmeje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u "Dubiozi" bila je Miljana Kulić, koja je otvorila dušu o svojim problemima. Naime, Miljana se požalila Darku na komentarisanje i napade zadrugara na nju. Ona je pričala kako su joj Sandra Rešić. i Rialda Karahasanović govorile da je "bolesnica", a onda se dotakla i vređanja Marka Đedovića i Ermine Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je priznala da Kristijanu Goluboviću neće preći preko nekih reči, ali joj je dago što je stao uz nju kada ju je Tara SImnov napala. Miljana je onda rekla da ne može da veruje šta je Nenad Aleksić Ša sebi dopustio zbog veze sa Tarom. Takođe popuilarna Miski smatra da je veza Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića njegovo "pranje".

Poslednji sagovornik voditelja Darka Tanasijevića prošle noći bio je novinar Marko Đedović, a prva tema im je bila situacija Nenada Aleksića Ša. Naime, on je komentarisao ponašanje Tare Simov pre diskvalifikacije. Đedović smatra da je Tara pokazala nepoštovanje prema svima posle onakovog kako on sam kaže, katastrofalnog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram prvo da kažem da joj je taj postupak katastrofalan i totalno nepoštovanje. Ima pravo sebe da ne poštuje, ali ne sve nas. Nikad veći bezobrazluk nisam video. Ostavila je nekog za koga priča da voli, meni ovo govori da ga ne voli. Kad nekog voliš, to ne možeš da uradiš. On nije dobro, ništa ne uzima u razmatranje što bi ga koštalo emotivno. U glavi sve zna, ali ne želi da prizna sebi jer je voli. Tara je i mene pustila niz vodu. Sa njim se dogovarala oko toga, a sa njim priča samo o jednom delu priču, a sa mnom o celoj priči. Ona mi je u poslednje vreme pričala da ne može očima da ga gleda. To mi je poslednja informacija u glavi. Kumulativni efekat nezadovoljstva je doživeo ekspanziju. Izgleda mi kao da je poslušala sebe, što je rekao Vuk Mob, da se spasila. da je to uradila da bi se spasila, tačka, to je to. Ona ne može pritisak da podnese. Jedno pitanje pozitivno za njega, a negativno za nju, ona u nesvest. Nikada ne žalim kada sam ispao korektan. Može samo ona. Ja sam bio prijatelj. Ona je izgubila prijatelja, ja ne. Jer ona meni očigledno nije bila prijatelj. Ja nemam za čim da žalim, nikada nisam imao prijatelja očigledno u njoj. Nemam za čim da žalim, žalim za sobom, što moram sa pojedinima da delim vazduh - zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar se dotakao i tema odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, ali i odnosa Kristine Spalević i Kristijana Golubovića.

Nakon toga došlo je vreme za Izbacivanje. Nominovani su bili Branislav Radonić Brendon Fran Pujas. Darko je sa njima otišao do palate "Milenija", gde se odigrao duel za izbacivanje i zanimljiva igra koju je pripremio Veliki šef. Darko je zadrugarima objasnio pravila igre. Darko je imao dve majice, koje su bile različiti boja, a na sebi su imale štipaljke. Deo sa štipaljkama trebalo je da bude na leđima. U što kraćem roku je trebalo da skinu štipaljke sa leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

U igri je pobedio Fran, i samim tim su mu duplirani glasovi. Kada su se glasovi duplirali, jedan takmičar imao je 86% glasova, dok je druga osoba imala 14% glasova. Darko je saopštio da u "Zadruzi" ostaje Fran, a da Brendon napušta imanje. Radonić se pozdravio sa zadrugarima i napustio imanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendona je u studiju sačekala voditeljka Dušica Jakovljević koja je sa njim poprčala o njegovom boravku u Beloj kući. Brendon je otkrio voditeljki da se promenio, i da mu nije krivo što je napustio Zadrugu. On je komentarisao odnos njegovih prijatelja Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Za njih je rekao da su oni jedno za drugo i da imaju posebne želje u tom odnosu.

Pravi haos je nastao na Mićinoj igri istine. Naime, dok je Mišel Gvozdenović odgovarao na pitanje vezano za njegov odnos sa Minom Vrbaški, Fran Pujas je suptlno gurkao Filipa Cara zbog Mišelovog odgovora da je on najviše povredio Minu. Mina je to videla i krenula je da kometariša Frana koji joj nije ostao dužan pa je krenuo da je imitira.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Mina je otkrila da joj se Fran poverio jedno ispod pokrivača da se on druži sa Ša samo iz koristi i da može da posvađa Taru i njega u svakom trenutku, što je on porekao i otkrio da ustvari Mina ne može da podnese vezu Tare i Ša i da namerno hoće Frana da posvađa sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom momentu se pojavio i Ša koji je ušao u raspravu sa Franom zbog Mininih reči. Mina je nastavila da optužuje Pujasa za odnos sa Ša, na šta joj je on izrekao par uvreda. Fran je potom rekao Ša da ne veruje da će Tara da ga čeka i da mora da digne ruke od nje, na šta mu je reper rekao da je on lojalan i da to neće uraditi bez obzira na sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas će zadrugari posle dve nedelje dobiti novog vođu, a koga je Brednon postavio za vođu pratite na TV Pink, i na portalu Pink.rs .

Autor: N.B.

#Zadruga