AKTUELNO

Marina Tucaković godinama unazad vodi tešku bitku s kancerom, a jutros joj se, usled teškog napada gušenja, naglo pogoršalo zdravstveno stanje, što je zabrinulo celokupnu javnost.

Ona je najuspešniji, a ujedno i omiljeni srpski tekstopisac - svojim hitovima proslavila je mnogobrojne domaće i regionalne muzičke zvezde, koje su uz nju i sada, u za nju teškim trenucima. Vest dana uznemirila je Marinine dugogodišnje prijatelje sa estrade i saradnike, međutim svi joj pružaju apsolutnu podršku i ohrabruju je da i iz ove životne bitke, kao i uvek do sada, izađe kao pobednik.

Zvala sam Laću, biće ona dobro. Ona je iskusni borac - poručila je Ana Bekuta za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od Marininih najbližih prijatelja i saradnika svakako je i muzička zvezda Saša Matić, koji se nada da će, uz božiju pomoć, sve biti u najboljem redu.

Upravo sam se čuo sa njenom kumom... Ne znam, čekam od njih informaciju, šta se dešava. Ja se nadam, ona je borac, svi se nadamo da će i ovaj put to moći da izdrži, trebalo bi da to bude tako. Uz božiju pomoć, i uz sve nas koji smo uz nju, biće, nadam se, tako. Tu sam za nju šta god da treba - poručio je Saša Matić u razgovoru za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Istaknuti kompozitor i direktor CEBEF-a Damir Handanović sa Tucakovićevom uspešno sarađuje dugih petnaest godina, a često voli da kaže da mu je ona, osim najbliže saradnice, i "druga majka". U razgovoru za naš portal, Handanović kaže da je za Marinu na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći.

To svi već znaju i istakao sam bezbroj puta da je Marina Tucaković moja druga majka, pored toga što mi je najbliži saradnik petnaestak godina. Uradiću sve što je u mojoj moći da joj pomognem. Njeno stanje u ovom trenutka ne znam, ali otkad joj je dijagnostifikovana ta bolest, generalno nije dobro. Svi se trudimo da joj olakšamo koliko god da smo u mogućnosti, ako ikako mogu da budem od koristi i pomognem, za nju sam tu 24 sata dnevno, u bilo koje doba dana i noći.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Pevačica Jelena Kostov jedna je od onih kojoj se posrećilo da u svojoj muzičkoj karijeri ima pesme s Marininim potpisom, a nada se da će ih biti još.

Svim srcem sam uz Marinu, šaljem podršku svim ženama koje se bore sa tom opakom bolešću. Ona je veliki borac, nadam se da će izaći kao pobednik iz cele priče. Svi smo uz nju i volimo je beskrajno. To je žena zmaj! Svi smo uz nju i sigurna sam da će sve biti kako treba. Molimo se za njeno zdravlje!

Foto: Privatna Arhiva

Autor: D.T.

#Ana Bekuta

#Damir Handanović

#Jelena Kostov

#Marina Tucaković

#Saša Matić