AKTUELNO

Marina Tucaković godinama se bori protiv opake bolesti, a jutros je javnost uznemirilo obaveštenje njenog sina Milana Laće Radulovića, koji je na Tviteru zatražio pomoć, jer je njegovoj majci pozlilo usled teškog gušenja.

Hitna pomoć privatne klinike je stigla ispred doma Marine Tucaković. Medicinari su stigli privatnim kolima i užurbano ušla u kuću proslavljenog tekstopisca.

POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - napisao je Milan na Tviteru, a potom medijima rekao:"Imajte samo dobre misli". Nedugo zatim oglasio se i Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Marina ne može da priča, ne oseća se dobro, nije dobro... Čujemo se drugi put - bilo je sve što je rekao Futa za Republiku.

Podsetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom dojke i često je išla na hemoterapije. Kako je nedavno rekla stanje joj stalno varira, i nekada se oseća dobro, a nekada potone. Ipak, optimizam je sve ove godine ne napušta.

Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade - rekla je Marina ranije.

Foto: E-Stock

Autor: pink.rs

#Marina Tucaković