AKTUELNO

Marini Tucaković, koja dugo godina bije bitku s kancerom, jutros se, usled teškog napada gušenja, naglo pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je intervenisala hitna pomoć.

Kako Pink.rs saznaje, potvrđeno je da je Marina Tucaković pozitivna na koronavirus.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ona je zbrinuta u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde joj je medicinsko osoblje posvetilo punu pažnju, ne bi li što pre sanirali sve novonastale zdravstvene tegobe i sprečili da joj se stanje dodatno pogorša. Marina je trenutno, saznaje Pink.rs, priključena na kiseonik, a kako kažu lekari - nije životno ugrožena i svi su izgledi da će se uskoro oporaviti.

Podsetimo, o pogoršanju njenog zdravstvenog stanja javnost je na Tviteru alarmirao njen sin Milan Radulović Laća, koji je zamolio za pomoć jer mu je majci pozlilo.

- POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - napisao je jutros Radulović, a nakon celodnevne drame, ponovo se oglasio na mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Marina Tucaković