AKTUELNO

Oglasila se na Instagramu i otkrila sve!

Kako su nedavno odlučili da po četvrti put ukrste glasove, Ivana Selakov i Aca Lukas izbacili su duetsku pesmu, koja je juče ugledala svetlost dana. Ipak, slava je bila kratkog daha, jer je video spot povučen sa Jutjub platforme.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram, i objasnila celu situaciju svojim pratiocima. Ivana je otkrila da je prevarena moralno, ali i materijalno od strane duet-saradnika.

- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme! Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana – napisala je Selakov u svojoj objavi.

Foto: Instagram.com/selakov

Autor: P.R.

#Ivana Selakov