AKTUELNO

Skandal ne jenjava!

Nakon što se Ivana Selakov oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je njena duetska pesma sa Acom Lukasom povučena sa Jutjuba, oglasio se menadžer i producent Saša Mirković i žestoko odbrusio pevačici.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, Mirković je na svom Instagram profilu podelio vest sa jednog portala da menadžment Ivane Selakov nije finansijski ispoštovao Acu Lukasa, te je pesma ubrzo uklonjena sa platforme Jutjub. Kako se dalje navodi, Ivanin tim nije platio duet Aci Lukasu kako je prvobitno bilo dogovoreno, s obzirom da je nova duetska pesma "Svatovi" jedan od starijih Lukasovih hitova.

Foto: Instagram.com/sasa_mirkovic_official

Kako stoji u obrazloženju, kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu, izvođač koji želi obradu pesme je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet.

Nakon Saše Mirkovića, istu vest podelio je i Aca Lukas na svom Instagram profilu, i samim tim potvrdio ove navode, a kako su Ivana i popularni folker veliki prijatelji, izgledala da to više nije slučaj.

Foto: Instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Autor: P.R.

#Aca Lukas

#Ivana Selakov

#Saša Mirković