AKTUELNO

Odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, te otkrila razne detalje.

Tara Simov, ljubavnica oženjenog repera Nenada Aleksića Ša, juče je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja. Ša je konačnu odluku Velikog šefa dočekao u suzama, te je kroz plač apelovao na svog brata Peđu da se pobrine oko Tare i odvede je u svoj stan, gde je živeo sa suprugom Ivanom, i postara se da joj ništa ne zafali.

Ovim povodom za Pink.rs se oglasila Ivana, Nenadova još uvek zakonita supruga, koja je otkrila, između ostalog, da više ne živi u stanu gde su bili Ša i ona.

- Ne, nisam više tamo, iselila sam se iz zajedničkog stana. Eto, toliko mogu da vam kažem. Pozdrav - ljubazno je rekla Ivana za Pink.rs.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Ona je ove večeri odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedan od njih je imao konstataciju koja je navela mnoge da pomisle da se Ivana sa "Fontane", odnosno Novog Beograda preselila na Mirijevo.

- Nemam šta da te pitam, čekam da te vidim opet u Mirijevu da ti čestitam, kraljice - napisao je Ivani pratilac, a ona je odgovorila:

- Moje Mirijevo - napisala je Ivana, stavila emotikon srca i stavila oznaku za lokaciju kao da se tu nalazi. Da li se Ivana zaista preselila na Mirijevo ili ne, za sada je nepoznato.

Foto: Instagram.com/_ivv_

Autor: N.V.