AKTUELNO

Ona želi da u najkraćem mogućem roku zaboravi noćnu moru koja ju je zadesila.

Sinoć je na Fejsbuk stranici emisije "EKSKLUZIVno" osvanula vest da je starleta Soraja Vučelić uhapšena u Crnoj Gori, što je podiglo veliku prašinu! Ona je, kako je ispričao izvor, privedena u Tivtu, a razlog je bliska povezanost sa jednim kriminalnim klanom u Crnoj Gori.

Pročitajte još... UDALA SE! Poznata srpska glumica izgovorila SUDBONOSNO DA pevaču iz Hrvatske! (FOTO)

Foto: Instagram

Crnogorci su šest sati držali Soraju na informativnom razgovoru. Privedena je u elitnom turističkom kompleksu Porto Montenegro, a zadržana je na informativnom razgovoru šest sati. Soraja je privedena zbog, navodne povezanosti i naklonosti određenom crnogorskom kriminalnom klanu. A kada je utvrđeno da nije povezana sa njima, puštena je na slobodu. Sa njom je privođena pa puštena i starleta Ana Korać, poznatija kao fatalna AK iz Ivanjice - navodi se na Fejsbuk stranici emisije Televizije Pink, a nakon što su je pripadnici policije pustili na slobodu, oglasila se i starleta.

Foto: Instagram

Kako bi se oslobodila stresa prouzrokovanog razgovorom sa pripadnicima policije, Soraja je brže-bolje nakon puštanja na slobodu otišla na odmor u jedan luksuzni hotelski kompleks, gde se fotografisala u bazenu i svima stavila do znanja da se na sve načine trudi da zaboravi sve što joj se izdešavalo.

Pročitajte još... ACU NIKO VIŠE NE PREPOZNAJE! Lukas poveo Branislavu na put, pa priznao: Ti si moja LJUBAV! (FOTO)

Foto: Instagram

Kao što se moglo i očekivati, Soraja je na Instagramu ukazala na to da nisu svi detalji koji su se pojavili u medijima istiniti, međutim, ni u jednom trenutku nije porekla da je do hapšenja došlo.

Foto: Instagram

Naravno, proverene informacije i sve detalje o novom Sorajinom hapšenju moći ćete da pogledate u emisiji "EKSKLUZIVno sve u 6", koja je na programu Televizije Pink u nedelju u 18 časova.

Pink.rs

#Crna Gora

#Hapšenje

#Soraja Vučelić

#starleta

'