AKTUELNO

Ekipe za hitne intervencije činiće sve da kvar bude popravljen u najkraćem mogućem roku.

Zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda toplane "Novi Beograd" večeras će bez grejanja biti pojedini potrošači na Novom Beogradu i u centru Zemuna.

Kako su saopštile "Beogradske elektrane", očekuje se potrošači dobiju grejanje najkasnije sutra u jutarnjim satima.

Večeras od 18 časova bez grejanja će biti deo potrošača u blokovima 9A i 9B na Novom Beogradu, kao i oni koji se nalaze u centru Zemuna i na Karađorđevom trgu.

Bez grejanja će biti pojedini objekti u ulicama Bulevar Mihaila Pupina, Džona Kenedija, Palmira Toljatija, Prva pruga, Akademska, Aleksandra Dubčeka, Cvetna, Glavna, Gradski park, Kosovska, Kej oslobođenja, Nemanjina, Petra Zrinjskog, Svetosavska i u Ulici 22. oktobra.

Takođe, grejanja neće biti ni u pojedinim objektima u ulicama Savska, Avijatičarski trg, Danila Medakovića, Jovana Miodragovića, Kapetana Radića Petrovića, Karađorđeva, Miroslava Tirše, Nikolaja Ostrovskog, Radnička i Starca Vujadina.

Inače, sva grejna područja već više od mesec dana, gotovo bez prekida, isporučuju potrošačima toplotnu energiju 24 sata. Takav način grejanja biće nastavljen sve dok su spoljašnje temperature niske, dodaje se u saopštenju.

I. P.

#Beograd

#Grejanje

#Novi Beograd

#Zemun

'