AKTUELNO

Pratite uživo na Pink.rs

Važila je za najse*sipilniju damu u Beloj kući, ali i osobu koja nije dala na sebe! Britkog jezika postrojila je sve u Zadruzi, a onda je smuvala sultana! On se u početku pokazao kao zavodink do momenta dok njegovo srce nije osvojila mala plava iz Novoga Sada.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Večeras u vrućim stolicama u studiju emisije Narod pita, kod voditeljke Dušice Jakovljević naći će se Rialda Karahasanović i Stefan Šebez. Tokom rijalitija Rialda je uplovila u ljubavnu romansu sa Kenanom Tahirovićem. Njihov, relativno mirna odnos pratile su i brojne intrige i turbulencije kada su određene stvari isplivale na površinu, njih dvoje su nastavili vezu posle rijalitija. Stefan je iz rijalitija izašao bogatiji za jednu ljubav. Naime, večeras će zauzeti vruću stolicu i pred sudom naroda otkriti sve o svojoj vezi sa Draganom Spasojević Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš domaćin ove noći biće Dušica Jakovljević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Stefana i Rialdu pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: N.B.

#Zadruga