AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Žana Omnia zauzela je 27. mesto u najgledanijem rijalitiju "Elita", a njen sukob sa Ivanom Marinkovićem nešto je što je podiglo veliku prašinu.

Između njih su pale ozbiljne opužbe i teške reči, a Žana se nije zaustavila ni nakon napuštanja rijalitija, te je iznela i nove detalje Ivanove navodne gej afere.

Žana je za portal Pink.rs otkrila da su je upravo ti konflikti najviše potresli tokom učešća u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

- Najviše su me potresli sukobi sa Ivanom i njegovom ženom, ne verujem da će mu biti bivša žena uzevši u obzir da je praštao i mnogo gore stvari od toga -rekla je Žana.

Ona se osvrnula i na priče da je prevara Jelene Marinković samo deo već smišljene priče između nje i Ivana.

- Ne bih da budem teoretičar zavere, ali mogu da pretpostavim da su imali neki vid dogovora. Moram da se osvrnem na to da je ona pokušala i sa Samirom da uđe u neku ljubavnu priču. Stalno je govorila kako oni nisu bitni i kako su teme razređene - rekla je Žana i dodala:

Foto: Pink.rs

- Ne deluju mi uverljivo ni on, ni ona, ali deluje kao da je neka vrsta dogovora za sledeću sezonu -rekla je Žana.

Žana je najavila da će se sa Ivanom Marinkovićem obračunati na sudu, pa prokomentarisala odnos i razvod braka Anite Stanojlović i Matore.

- Apsolutno sam sigurna da je Anita spremna na sve zarad sopstvene koristi, a što se Matore tiče mislim da nije ni sada čista što se tiče emocija prema njoj. Ona je neko ko je poznat da mu dugo treba da se ohladi od bivših odnosa -rekal je Žana i dodala:

- Matora više nema vremena za neke greške i krajnje je vreme da shvati koji su joj prioriteti, a to je porodica na prvom mestu -rekla je Žana.

Autor: Iva Besarabić