AKTUELNO

Nekadašnja učesnica "Farme" rešila je da stane pred kamere Televizije Pink i otkrije sve o čemu je mesecima unazad brujala domaća javnost.

Bivša rijaliti zvezda Tamara Đurić ovog proleća prošla je kroz pravi pakao usled komplikacija koje su nastale kada su joj se izlili akvafileri kojima je uvećala zadnjicu.

Foto: Instagram

Njeno zdravstveno stranje naglo se pogoršalo, zbog čega je hitno prebačena na Vojnomedicinsku akademiju gde se nedeljama tim domaćih stručnjaka borio za njen život, a u lečenje bivše učesnice rijalitija "Farma" uključili su se i specijalisti iz inostranstva.

Foto: Privatna arhiva

Zdravstvene tegobe u velikoj meri ostavile su traga i kada je njen fizički izgled u pitanju - Tamara je drastično smršala, a tokom njenog višenedeljnog boravka u bolničkoj postelji u domaćim medijima pojavio se veliki broj neproverenih informacija vezanih za njeno zdravstveno stanje, zbog čega je rešila da se konačno oglasi i otkrije istinu o svemu.

Foto: Printscreen Instagram

Tamara Đurić će prvi put nakon dramatične situacije koja joj je promenila život stati pred kamere Televizije Pink i večeras u emisiji "Rada sam" Rade Radenović otkriti kako su nastali prvi simptomi, zbog čega je došlo do komplikacija, kojim su je sve metodama lekari lečili i kako joj je bilo tokom višenedeljnog boravka u bolnici, ali i da li je agoniji došao kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite prvo javno pojavljivanje Tamare Đurić nakon višenedeljnog lečenja, koja će potpuno iskreno govoriti o svojoj borbi za život večeras posle ponoći na Televiziji Pink!

D. Tanasijević

#Operacija

#Rada Radenović

#Rada sam

#Tamara Đurić

'