AKTUELNO

O ovome je brujala domaća javnost.

Mnogi smatraju da pevačica Dragana Mirković ima savršen život i da je svi vole. Međutim, istina je malo drugačija. Tokom njene dugogodišnje karijere koju nisu obeležili veliki skandali, pevačica je imala nekoliko sukoba sa kolegama.

Foto: Privatna arhiva

Dragana i Seka Aleksić su se svojevremeno družile i bile u korektnim odnosima dok Mirkovićevoj nisu preneli kako je Aleksićeva ogovara i ne misli lepo o njoj. Međutim, nakon osam godina neprijateljstva strasti su polako počele da se smiruju i Dragana je priznala da je ispala naivna kada je slušala "kuloarske" priče, a javno joj je čestitala i rođenje sina Jakova pre dve godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Sukob između Dragane i Mileta Kitića nastao je 2009. godine kada je pevačica bila pozvana na Kitićev koncert. Međutim, ona je poricala da je uopšte bila pozvana, a Mile je na ovo samo imao da kaže kako je razočaran u koleginicu. Njihovom sukobu je posle deset godina došao kraj i to baš na sahrani kolege Sinana Sakića.

Foto: Instagram

Pevačica je takođe imala sukobe i sa koleginicom Ivanom Selakom, Cecom Ražnatović, Mirom Škorić i modnim dizajnerom Sašom Vidićem.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Nedavno je u javnosti odjeknuo snimak sa snimanja na kom su se našle Ceca i Dragana, o čemu možete više pročitati OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vam kažem nešto, ja sam profesionalac. Volim da pevam prateće vokale i poštujem autore sa kojima sarađujem, zato sam i prihvatila da otpevam prateće na Draganinoj pesmi. Mene je pozvao aranžer Alek Aleksov, koga poznajem 15 godina, i nisam ni pomislila da ga odbijem. Dakle, dogodila se saradnja između mene i Dragane, ali posredno. Nismo se mi ni videle, niti smo zajedno radile u studiju i ne znam kako je ona reagovala na to što joj ja pevam bek vokale. Otpevala bih svima prateće, pa i njoj, ne vidim šta je tu sporno. Ja protiv te žene nemam ništa. Situacija se nije promenila - rekla je Ivana Selakov nakon spekulisanja da su se pomirile jer je Ivana ponovo otpevala prateće vokale za Draganine pesme.

Sa kreatorom je sukob nastao jer je Vidić javno komentarisao više puta njen stil oblačenja. Dragana je na to javno odgovorila, ali nije bilo neke veće svađe između njih.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:NASMEJALI SU SVE U STUDIJU: Sloba priznao šta je POKLONIO Kiji, Viki ispričala kako ju je muž IZNENADIO! (FOTO)

Pink.rs

#Dragana Mirković

#pevačica

'