AKTUELNO

Iz Grčke, pravo pred kamere televizije Pink!

Ekipi vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera", pevačica Nikolija Jovanović, čim se vratila sa odmora iz Grčke prenela je utiske sa letovanja. Kaže da se nije još uvek navikla na klimu u Beogradu, ali da se super tamo provela, bez obizra što je ima poteškoće u putu. Na moru je po prvi put bila i njena ćerkica, koju je ranije vodila u Grčku.

Foto: TV Pink

Nije bezbedno definitvno, još je bilo neko nevreme, tako da je bilo veselo na putu, ali dobro smo, živi smo, odmorni smo. Ne bih išla sada sa njom na Maldive, nije toliko zahvalno putovati sa malom bebom, ali ovako do Atine je skroz super - izjavla je Nikolija u Premijeri.

Nikolija je istakla da su Reini zahtevi još veći nego pre, pa svi moraju da slušaju malu naslednicu. O unuci, skoro je pričala i baka Vesna Zmijanac, koja je ponosno rekla, da njena unuka veoma voli da guguče u ritmu muzike i da je dete jako muzikalno. O talentu svoje devojčice pričala je i Nikolija za televiziju Pink.

Foto: YouTube screenshot

Ima dosta sluha, da. Mislim da će preći i mene i tatu, ovako kao je krenula - nasmejano je našoj ekipi odgovorila pevačica.

Za duet sa ćerkom još je rano, ali Nikolija nam je otkrila da li će u budućnosti možda otpevati neki novi duet sa suprugom Reljom Popovićem.

Kada su dueti u pitanju, uvek je presudna pesma, tako da prvo mora da se desi pesma, pa onda da razmišljamo kako ćemo - rekla je Nikolija.

Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE JOŠ: I ONA JE ROMANTIČNA: Ovako je Nikolija obradovala Relju povodom rođendana (FOTO)

Autor: S.K.

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

'