AKTUELNO

Pevačica pretučena, reper osuđen na kućni zatvor, a glumac optužen za silovanje!

U novom izdanju "Paparaco lova", koja se emituje na televiziji Pink, ekipa emisije pripremila nam je najveće blamove, skandale i prekršaje poznatih ličnosti u ovoj sezoni, a mi smo izdvojili prvih 5 mesta.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

5. MESTO

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana", našla se na petom mestu ove liste, zahvaljujući neviđenom skandalu o kojem domaći mediji neretko pišu. Naime, nakon što je "Paparaco lov" otkrio identitet njenog emotivnog partnera, pevačica ga je nedugo zatim prijavila policiji zbog navodnog psihičkog i fizičkog nasilja. Drama se dogodila u stanu na Voždovcu, a Milentijevićevu je dečko pretukao zbog ljubomore. Nakon Tijanine prijave policiji, ekipa emisije "Paparaco lov" odmah je otišla ispred zgrade u kojoj se sve desilo. Tamo su zatekli Tijaninog oca, a kroz nekoliko minuta su zabeležili i trenutak kako policija privodi bubnjara Mišu Koljenovića, njenog tadašnjeg partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

4. MESTO

Nakon 15 meseci razdvojenosti, pevačica Tanja Savić sletela je nedavno na beogradski aerodrom sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem. Tanja je prošle godine obavestila javnost da je njen suprug, kako je tada rekla, odveo decu u Australiju bez njenog znanja. Od tog trenutka je krenula njena borba da vrati decu u Srbiju. Ona je ispričala da je dobila starateljstvo nad decom na sudu, te da će otići po njih, što se sada i desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

3. MESTO

Nakon tromesečne istrage Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je reper Stefan Đurić Rasta izvršio teže krivično delo, odnosno preprodaju droge, protiv njega je na sudu krajem prošle godine podnet optužni predlog za nedozvoljeno držanje droge, ali je ubrzo zaključen i sporazum o priznanju krivice. Nakon izlaska iz suda, Đurić je za medije rekao da je sve prošlo u najboljem redu, a reper je bio vidno zadovljan presudom - kućni zatvor, pa će godinu dana nositi nanogicu.

Foto: TV Pink Printscreen

2. MESTO

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld iznela tvrdnje da ju je silovao kolega Branislav Lečić, javnost se digla na noge, a glumac je priveden na saslušanje. Nakon provedenih 7 sati u stanici u pratnji advokata, Lečić je pušten. Danijela je prethodno u svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, ali je ime seksualnog napasnika kog optužuje Višem javnom tužilaštvu u Beogradu otkrila krajem marta ove godine, nakon čega se vratila u Ameriku, gde inače živi.

Foto: TV Pink Printscreen

1. MESTO

Denser Đole Đogani nedavno se našao u jeku skandala kada je prevario svoju suprugu Vesnu Đogani sa svojim dugogodišnjim knjigovođom. Đole se vozio ulicama prestonice, a u jednom trenutku se nakratko zaustavio, a u automobil mu je ušla tada javnosti nepoznata gospođa, sa papirima u rukama, nakon čega su se brzo razišli, zbog čega isprva nije bilo ništa sumnjivo. Denser svratio do banke, a potom ponovo seo u automobil i krenuo u nepoznatom pravcu, a onda se Đole zaustavio na novoj lokaciji, a u auto mu je ušla istao ona žena, javnosti nepoznata, sa početka potere. Ona je, malo pre nego što je izašla iz Đoletovih kola, dobro osmotrila da li znatiželjnih očevidaca ima na vidiku, a kada se uverila da je sve "bezbedno", približila se oženjenom denseru, te je pao poljubac o kojem javnost i dalje bruji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Branislav Lečić

#Stefan Đurić Rasta

#Tanja Savić

#tijana milentijević

#Đole Đogani