AKTUELNO

Kako se priča, Dorćolcima smeta buka koja dopire iz Ilićevog lokala.

Andreja Ilića, sina nedavno preminulog Aleksandra Sanje Ilića, prijavile su komšije sa Dorćola zbog prevelike buke koja dolazi iz njegovog kafića koji je nedavno otvorio, piše Kurir. Kako kažu stanovnici ovog dela grada, oni noćima ne mogu da spavaju zbog preglasne muzike i žamora gostiju, zbog ćega su se okupili i više puta ga prijavljivali.

Foto: Instagram.com/andrejilic__

Obratili su se Sekretarijatu za inspekcijske poslove gde su se žalili na preglasnu muziku koja traje svakodnevno i do kasno u noć. Osim buke, uzurpiran je i ceo trotoar od strane korisnika lokala.

- Zabranjuje se privrednom subjektu emitovanje buke u životnoj sredini koja potiče od rada muzičkih uređaja i opreme, sistema za ventilaciju i klimatizaciju i emitovanja muzičkog programa uživo, iznad propisanih graničnih vrednosti - piše u rešenju Sekretarijata, od prošle godine.

Međutim, kako tvrde komšije, ova "tortura" se i dalje nastavlja i oni ne mogu da spavaju od muzike koja dolazi iz kafića koji je u suvlasništvu Andreja Ilića. Ponovo su prisali prijave i žalbe nadležnima, ali ovaj put nisu dobili odgovore niti bilo koje druge reakcije.

- Nemam komentar. Doviđenja - bilo je sve što je Andrej rekao kada su ga novinari pozvali ovim povodom.

Autor: pink.rs

#Andrej Ilić

#Sanja Ilić