AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Večerašnja gošća emisije ''Pitam za druga'' kod Pande i Kendija bila je bivša učesnica Zadruge - Ana Bulatović. Ana je tom prilikom govorila o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, Mišelom Gvozdenovićem, ali i o ljubavnim parovima u Beloj kući. Tom prilikom Ana je žestoko potkačila misicu Jovanu Ljubisavljević zbog veze sa Stefanom Karićem.

- Kad će Zola videti Šumadiju? - glasilo je Pandino pitanje za Anu.

- Polako, videće kad bude došlo vreme za to - rekla je Ana i otkrila da li se sa njim čula nakon što je izašla iz ''Zadruge'':

Foto: RED TV

- Čuli smo se Zola i ja drugarski. Svi se pitaju da li sam bila zaljubljena u njega. Ja nisam bila zaljubljena u njega, to sa sigurnošću mogu da kaže, gledala sam ga kao druga - rekla je bivša zadrugarka i otkrila da li ima istine u konstataciji da joj je drago sve što je Miljanino:

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa Zolom sam imala prijateljski odnos, samo smo se sp*dali. To sa Danijelom i Mišelom je išlo spontano, sprdali smo se. Dogovorili smo se da sp*damo Danijela, a Mišel je moj prijatelj. Nisam htela ništa Miljanino, volim Miksi. Niko od njih mi se nije dopao - poručila je Ana, a onda prokomentarisala ljubavne veze u rijalitiju, pa potkačila misicu Jovanu Ljubisavljević.

Foto: RED TV

- Ne verujem u rijaliti ljubavi, mislim da mnogi to rade da bi tamo što duže opstali. Mislim da se može tamo opstati i bez neke veze. Ljubav između misice i Karića mi je nikakva. Mislim da nema nikakve ljubavi tu, možda se Jovana malo zaljubila. To je nešto drugo. Karić je poželjan, žene ga vole, a Jovana želi da ona bude ta, ali od toga nema ništa. Mislim da ona sve vreme glumi, da ona nije ona, pogazila je sve što je rekla - rekla je Bulatovićeva u emisiji ''Pitam za druga''.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K.

#Ana Bulatović