AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je žurka povodom završetka Elite 7. Bojana Pavlović je otkrila sve o svom odnosu sa Anđelom Šparavalo, te se dotakla njene porodice i pretnji koje je Anđela dobijala zbog odnosa sa njom.

Foto: Pink.rs

Bojana je na samom početku otkrila svoje mišljenje o haosu Anđele sa njenom porodicom, kao i pretnjama kojim su je ucenjivale kako bi otišla kući:

To je već duga priča, nije mi uopšte lep osećaj vratiti se ovde i nekako mi pada kamen sa srca kada znam da mogu da izađem kad god želim bez posledica. Ne bih komentarisala njenu porodicu, to je možda slučaj koji će i moći da se reši, inspektor će možda raditi i napolju, prikupljam neke dokaze tako da videćemo šta će se desiti.

Foto: Pink.rs, Unsplash

Ona je zatim otkrila kako je zadovoljna svojim plasmanom u Eliti 7:

Moj prvi i poslednji rijaliti, ja nisam kao ostali da pogazim svoj stav. Ja sam prezadovoljna svojim učešćem, nikada se nikome nisam pravdala niti sam bila bilo čiji poltron, to mi je najbitnije -rekla je Bojana.

U jednom trenutku Bojana Pavlović je saznala da je Anđela Šparavalo lagala za sve kada je u pitanju afera 'Cigareta', te je nazvala folirantom.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja