AKTUELNO

Slomljena od tuge za voljenim.

Poznati i porodica stigli su na komemoraciju Predragu Živkoviću Tozovcu, koji je preminuo od posledica korona virusa u 85. godini. Brojne ličnosti sa estrade našle su se na komemoraciji, a među njima i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, koji su seli odmah iza pevačeve udovice Emilije Mime.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pevačica je sve vreme tešila Tozovčevu udovicu Emiliju Mimu, koja je bila skrhana bolom zbog gubitka muža. Neutešna Emilija se pojavila sva u crnini, a preko lica je imala crnu tokicu sa mrežom, kojom je pokušavala da makar malo prikrije suze i neizmernu bol zbog gubitka.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Nema plakanja - pokušao je Mimu da uteši Mrka.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Podsetimo, Emilija je bila pevačeva najveća ljubav punih 40 godina, ali su tek nedavno jedno drugim rekli sudbonosno "da".

- Posle 35 godina ljubavi, red je da se to kruniše brakom. Mima i ja smo prijatelji, pre svega, i ne možemo jedno bez drugog. Jesam veliki vernik, ali svadbe neće biti u crkvi, samo ćemo obaviti građansko venčanje i moja Mima, koja mi je dugogodišnja verenica, da se tako izrazim, postaće moja supruga - govorio je ranije Tozovac.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Autor: M.K. ; P.R.