AKTUELNO

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest o pevačevoj aferi sa maloletnicom.

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da je Šako Polumenta slao otvoreni poziv za druženje i nešto više od toga maloletnoj M. V. Snimci poznatog pevača iz kreveta i sa WC šolje u kojima se oblizuje i šalje poljupce, ali i laje postali su viralni i neverovatnom brzinom su preplavili sve društvene mreže.

Foto: Pink.rs

Samo nedelju dana nakon pojavljivanja spornih snimaka, Šako je objavio pesmu pod nazivom "Nedostaješ", koja je sastavljena od rečenica koje je uputio ovoj tinejdžerki.

Pesma je za kratko vreme postala hit, a na društvenim mrežama, kao i na sajtu Jutjub vodi se polemika oko toga da li je afera pevača bila dobro smišljen marketinški trik, ili je ipak iskoristio situaciju i ineteresovanje medija za njega i snimio pesmu.

Foto: Pink.rs

Dok Šakovi fanovi tvrde da su snimci samo deo kampanje kojom je želeo da najavi novu pesmu, drugi tvrde da je samo pametno iskoristio situaciju i preokrenuo ovaj skandal u svoju korist.

Bilo kako bilo, pesma "Nedostaješ" postala je hit, a pevač je sad svoju publiku obradovao novom pesmom pod nazivom "Tri na karte". Da li će i ova pesma postati hit, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Pesma

#Šako Polumenta

'