AKTUELNO

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se pevač Darko Filipović razveo od svoje supruge Jasmine nakon što ga je prevarila sa njegovim prijateljem.

Ljubav je pukla nakon dvanaest godina braka, a o njegovoj svadbi sa Jasminom dugo se pričalo.

Darko Filipović svadba – Svi detalji

Popularni par izgovorio je sudbonosno „da“ samo godinu i po dana nakon zabavljanja, a o gala svadbenom veselju se i danas priča.

Foto: Instagram Printscreen

Iako su želeli da venčanje bude u Beogradu, Filipović se u poslenjem trenu odlučio za Leskovac budući da im je veliki broj prijatelja, kao i rodbina sa juga Srbije. Tradicionalna svadba trajala je preko dvanaest sati, a gosti su se prvo okupili u Nišu ispred Jasminine kućem, gde se tradicionalno kupovala mlada.

Nakon toga par se zakleo na večnu ljubav i pred Bogom u prisustvu kumova i najbližih prijatelja, aveselje je nastavljeno u jednom luksuznom restoranu. Mladina venčanica stigla je čak iz Skoplja, a dizajnirala je jedna od najpoznatijih kreatorki iz Turske, dok je Darko odabrao elegantno odelo kratora Boška Jakovljevića.

Vina iz inostranstva i bogata dekoracija u restoranu bili su samo deo njihovog posebnog dana, a Darko se pobrinuo da ispuni svaku Jasmininu želju. Svadbenom veselju prisustvo je i veliki broj pevačevih kolega, među kojima je bio Darko Lazić, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

Foto: Instagram.com

Nakon građanskog venčanja u restoranu i prvog mladenačkog plesa koji je sve prisutne ostavio bez daha, usledilo je pravo lumpovanje. U jednom trenutku se čak i mlada popela na sto, a Darko nije žalio te je sve vreme kitio muziku.

Nakon romantične prosidbe na Tajlandu i gala svadbenog veselja koje je obeležilo tu 2011. godinu, tikva je pukla zbog Jasminine prevare. Iako u prvi mah Darko nije želeo da govori o razlozima razvoda, a sve zbog njihove ćerke, na kraju mu je ‘pukao film’ te je otkrio da ga je prevarila sa drugarom.

– Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – izjavio je pevač tada.

Foto: Instagram.com/darkofilipovic_official

Nedavno se pojavila i informacija da je Filipović pronašao novu ljubav i da je viđen sa atraktivnom plavušom, ali se pevač po tom pitanju nije oglašavao.

Autor: N. Ž.