AKTUELNO

Pre nekoliko dana, kao bomba u medijima je odjeknula vest o razvodu pevačice Tine Ivanović nakon 25 godina braka sa Zvezdanom Anđićem.

Tina Ivanović se sada uključila u uživo program "Premijere Vikend - Specijala", te je tako u razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem otkrila da je tačno da je stavila tačku na brak sa Zvezdanom Anđićem.

- Sa tobom i sa televizijom Pink imam predivnu saradnju i naravno da mi je drago da prvo vama dam svoju izjavu i ovo će biti jedino oglašavanje što se tiče ove teme... - rekla je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako se osećaš i da li je istina da ste ti i Zvezdan stavili tačku na brak - pitao je Nemanja.

- Desilo se tako...Istina je, da, nažalost - rekla je Tina s knedlom u grlu. Moram da kažem da nije bilo preljube, ni prevare, imali smo svoje neke razloge. Ostali smo u super odnosima - rekla je pevačica.

- Nakon što ste stavili tačku, odlučili ste da ostanete u super odnosima - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno, kao i u svakom braku i u vezi, ima problema, ne cvetaju ruže. Civilizovani smo ljudi, sarađujemo i dalje, nećemo se pljuvati po novinama. On je u većini slučajeva bio zaslužan za moju karijeru i zajedno smo krčali put na estradi...On će biti uvek u mom životu kao prijatelj, saradnik, šta već - rekla je Tina.

- Da li znaš da li je on dao neku izjavu za medije i koliko su te ti naslovi pogodili - pitao je Nemanja.

- Ja sam se na te naslove navikla, čitam sve i svašta, razna nagađanja, razne laži, izjave bliskih prijatelja, tako da mi je do ovde, ne čitam više novine...Ja živim u istom kraju, da. Ne bih da komentarišem o kući - rekla je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li je ovo tačka na vaš ljubavni, a zapeta na vaš odnos kao ljudi - pitao je Nemanja.

- Znaš kako, osećanja ne možeš da sakriješ, ne znam šta da ti kažem, da li je tačka ili zarez - rekla je pevačica.

- Pisalo se da ste se odvojili i da ste stavili tačku zbog nečeg velikog što se dešavalo u kući. Nije bilo nijednog vida zloostavljanja - pitao je reporter.

- Ne, taman posla, imamo svoje razloge, tu ću staviti tačku...Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale...Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić