AKTUELNO

Morao je da usvoji sve savete lekara!

Milutin Mrkonjić završio je u bolnici baš u noći dočeka Nove godine, što je tada najviše zabrinulo njegovu partnerku Anu Bekutu. Milutin je posle nekoliko dana pušten na kućno lečenje, a sada je pevačica otkrila pojedinosti njegovog zdravstvenog stanja.

Bile su komplikacije, upala bubrega, ali nije korona, srećom. Mislim da je dobro prošao. Zbog zdravlja je morao da oslabi, da bi lakše šetao, zbog srca njegovog... Poznato je da mu srce nije baš najzdravije - objasnila je Ana u "Premijeri".

Foto: Pink.rs

Ona je privukla veliku pažnju kada je javno, nakon svedočenja glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju u školi glume, stala u njihovu zaštitu, pružila im podršku, ali i svim drugim žrtvama bilo kakvog oblika nasilja.

Nije to samo za glumice, to je uopšte za protiv nasilja, a upućeno svim ženama, pa i dečacima. Sve više vesti čujemo o uznemiravanju dečaka i devojčica i to je ono protiv čega se mi, kao društvo, moramo boriti i snažno, snažno stati u odbranu - poručila je Bekuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Ana Bekuta

#pevačica