AKTUELNO

Da li vas je neko iznenadio?

Pandemija koronavirusa donela je, kako u celom svetu, tako i u Srbiji mnoge loše stvari, a neke poznate ličnosti su baš ove godine rešile da završe svoje emotivne odnose. U nastavku teksta videćete koji su to razvodi obeležili 2020. godinu.

SANJA MARINKOVIĆ

Dugo se spekulisalo o braku Sanje Marinković sa njenim suprugom Aleksandrom, a onda je voditeljka televizije Pink i jedne od najgledanijih emisija na ovim prostorima "Magazin In" za portal Pink.rs priznala da su se njih dvoje rastali.

Istina je, rastali smo se, ali se još nismo zvanično razveli. Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - rekla je Sanja u julu ove godine za naš portal, a nekoliko meseci kasnije, u svojoj emisiji je otkrila da se razvela.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

ANĐELKA PRPIĆ

Glumica Anđelka Prpić razvela se od supruga Darija Prpića posle devet godina braka, a kada je vest o tome dospela u javnost dugo nije želela da se oglašava, ni da potvrdi ni da demantuje. Posle nekog vremena otkrila je da je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima, pre svega zbog sina Jakše.

Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je ona nedavno.

Foto: Instagram.com/andjelkap

BANE MOJIĆEVIĆ

Pevač Branislav Bane Mojićević razveo se u septembru od supruge Milice posle sedam godina braka, u kom su dobili sina Radoša i ćerku Mašu. Pevač je u jednom od intervjua priznao i da krah braka smatra svojim najvećim ličnim porazom, a izjavio je i da su njihova deca dobro podnela rastanak roditelja.

Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu definitivno. Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka, što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedni važno - izjavio je nedavno Bane.

Foto: Instagram.com

BORIS NOVKOVIĆ

Pevač Boris Novković i njegova supruga Iris razveli su se godinu i po dana posle venčanja. Ovo je, inače, četvrti pevačev brak koji se završio razvodom, a sa Iris je dobio ćerku Si. U Hrvatskoj je Boris dobio titulu "kralj propalih brakova" jer je u 30 godina sklopio tri zajednice. Prva Borisova supruga bila je glumica Bojana Gregorić, sa kojom je bio pet godina u braku. Nakon toga trinaest godina je bio u braku s novinarkom Lucijom Matić, s kojom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3), a treći brak, sa slikarkom Ivom Višošević okončan je posle tri godine.

Foto: Instagram.com/boris_novkovic

KATARINA SOTIROVIĆ

Pevačica Katarina Sotirović i bivši košarkaš Aleksandar Rašić razveli su se, po drugi put, u junu ove godine. Naime, Katarina i Aleksandar su se venčali 2007. godine, a njihova borba za potomstvo trajala je godina. Doživeli su mnogo uspona i padova, a tri godine kasnije su se razveli. Međutim, ljubav je bila previše jaka, pa su se 2011. godine ponovo venčali. Od tada su dobili dvoje dece - ćerku Juliju i sina Davida. Međutim, kako je i sama pevačica navela, razlike među njima bile su nepremostive.

U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo. Sada razumem ono američko “rastali su se zbog nepremostivih razlika”. Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo - rekla je Kaća nedavno.

Foto: Instagram.com/rampulic

NI RASKIDA NIJE MANJKALO

Ovo godinu obeležili su i raskidi emotivnih veza, a među prvima bili su pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar. Oni su raskinuli u martu ove godine, nakon nekoliko meseci veze, za koju su mnogi mislili da će se završiti brakom, a ne raskidom. Kao razlog kraha navodio se veliki pritisak javnosti koji nisu mogli da podnesu. Takođe, tačku na vezu stavili su i voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić. Oni su vezu okončali nakon šest meseci, zbog duže razdvojenosti koju je uzrokovala situacija sa koronavirusom. Nedavno su vezu raskinuli i pevačica grupe "Hurricane" Sanja Vučić i fitnes trener Nikola Đorđević, a kao razlog Sanja je na svom Instagram nalogu navela "prezasićenje i neslaganje u karakterima i obavezama". Nikola je sada aktuelni učesnik najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge".

Na kraju, kada sumiramo sve, kako se čini, najveći razlozi koji su doveli do krahova njihovih brakova su nerazumevanje i velike razlike koje su počele da se ispoljavaju tokom godina.

Autor: Nemanja Vujčić

#2020

#Razvod

#Tema

#razvodi