AKTUELNO

Da li će neko pogoditi?

Glasanje za favorita i pobednika Zadruge, uveliko je trajalo, a nakon brojnih izlaganja i Marko Đedović je imao svoje mišljenje.

Ako bih se vodio time da ja ne volim ljude, ja mislim da budale kažu šta misle, a da pametni znaju šta će reći - pričao je Đedović.
Ja vidim da danas niko nije pozdravio svoju podršku, da vide da im je drago da pozdrave nekog ko im je podrška - rekao je Stefan.
Postoji i ona druga grupa koja podržava i one koje plaču po ćoškovima. Narod je pametan i inteligentan, ja garantujem da mene mogu samo pametni ljudi da me razumeju, a takvih je manje. Tako da, što se tiče toga, pozdrav za te pametne. Da se vodim promišljenošću, na primer, za Rialdu bih rekao da treba da pobedi. Ali neću se time voditi. Meni lično, neko ko učini da mi bude zanimljivo, meni se to sviđa. Maja mi je jedina bila interesantna u nekom periodu, kada je imalo meru. Nadam se da budalaštine neće praviti više. ona mi je najviše puta izmamila osmeh na lice - nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih da dužim, ja bih voleo da pobedi Milica. Gotivim je od prvog dana, mislim da je jako skromna, ambiciozna, kreativna, vredna, mislim da je dosta suza prolila zbog nekih priča. Kad smo pričali pre neki dan, baš si me ganula kad si rekla da ne znaš ko će te čekati kad izađeš - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga